A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Поїздка обдарованих учнів до міста Львів

Дата: 11.01.2020 13:05
Кількість переглядів: 2469

10 січня 2020 року Немовицька сільська рада організувала поїздку до міста Львів для 52 дітей з шкіл громади, які відзначилися як переможці і призери учнівських олімпіад, конкурсів, турнірів. Впродовж екскурсії по місту Лева діти відвідали відомі місця та пам’ятки: Високий Замок, площу Ринок, Майстерню Карамелі, Домініканський собор, Собор Святого Юра, музей зброї-Арсенал та музей Єзуїтів й ознайомилися з історією старовинного міста. Крім того, діти відчули атмосферу Різдва, побувавши на традиційній різдвяній ярмарці.

Діти поділилися враженнями від поїздки:

Пиліпака Олена, учениця 11 класу Тинненської ЗОШ I-III ст.

11 січня 2020 року за ініціативи Немовицької сільської ради ми побували у Львові. Хочу сказати, що особисто я в цьому місті не вперше, та цього разу для себе відкрила його по-новому. 

Наша екскурсія була надзвичайно цікавою, яка тривала до 17:00 год., ми змогли зануритися в історію міста Львова, дізнатися про ще невідомі нам факти чи події. Впродовж екскурсії ми відвідали: Високий Замок, площу Ринок, де зараз ярмарок, Майстерню Карамелі  та Собор Святого Юра, саме в середині цих соборів перехоплює дух від вітражів, прикрашених різнокольоровою мозаїкою, настінних малюнків, які реставруються до цього часу. У місті Лева знаходяться цінні архітектурні пам'ятки. Тут красуються неперевершені храми, собори, костели та церкви, працюють унікальні музеї, зокрема ми відвідали музей зброї-Арсенал та музей Єзуїтів, що було надзвичайно цікаво та незвично, адже історія експонатів цих музеїв вражає, в музеї Зброї додатково нас супроводжував ще один екскурсовод, який захоплююче розповідав про  зразки кожного виду зброї, представленими більше ніж із 30 країн світу. Піднявшись на  Високий Замок відкривалася вся панорама міста Львова, якою ми змогли насолодитися сповна. В той час як в багатьох містах уже зовсім не різдвяна атмосфера, то в старій частині Львова, в якій ми гуляли, було зовсім навпаки - тут панувала казкова атмосфера Різдва, особливо на ярмарку, де дійсно можна було повністю зануритись в казку, придбати цінні сувеніри. Ініціатори поїздки потурбувалися про всі дрібниці, завдяки цьому ми не мали ні в чому потреби, включаючи сніданок та обід. Гуляючи старими вуличками міста, роздивляючись архітектуру всіх  старовинних споруд, ми неодноразово стикалися із різними скульптурами, завдяки екскурсоводу дізнавалися історію їх створення, та мали можливість загадати бажання, торкнувшись до найбільш блискучої частини. 

 Отже, я дуже рада, що мала можливість відвідати місто Львів, адже це була вражаюча екскурсія, яка сподобалася всім, і я впевнена, що цей день запам'ятається надовго, ще раз переконалась, що Львів дуже загадкове місто, і туди хочеться повертатися неодноразово, адже це місто, у яке неможливо не закохатися з першого погляду. Дякую всім організаторам, нам все дуже сподобалось і лишилось лише море вражень та емоцій.

Мичка Вадим, учень 11 класу Немовицької ЗОШ I-III ст.

10 січня 2020 року учні Немовицької с/р мали змогу насолодитися поїздкою до одного з найкращих міст в Україні. Я хочу щиро подякувати адміністрації Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст. та працівникам Немовицької сільської ради за організацію дуже пізнавальної, цікавої екскусії до міста Львів. Незважаючи на те, що ми рано прокинулись під час зимових канікул, ми по-справжньому насолодилися цим днем. Особисто мені дуже сподобався Високий Замок, який ми відвідали першочергово. Це був лише початок нашого дня, а фото уже переповнювали наші телефони. Завдяки екскурсоводу, ми дуже багато дізналися про Львів та його історію… Ми побачили макети міста від найдавніших часів… Веселим і незабутнім був так званий ритуал «потерти найблискучіше місце»  пам‘ятників, які виконують бажання.

Я приємно вражений поїздкою, і дуже дякую всім хто її організував.

Кичан Софія, учениця 10 класу Немовицької ЗОШ I-III ст.

Дякую усій команді, яка організувала для нас таку чудову поїздку до Львова. Це була хоч  і невелика, але цікава подорож.

Ці вулиці, кожен куточок, архітектура, люди у цьому місті, дійсно надихають.

Дякую нашим гідам, які за декілька годин зуміли показати нам усі визначні пам'ятки та місця.

Я можу з упевненістю сказати, що це місто зовсім не таке, як на картинках, там панує своя, особлива, неймовірна атмосфера і енергетика.

Я вдячна за таку можливість, адже, як приємно усім нам отримувати за свою працю  приємні подарунки.

Ветрова Віталіна, учениця 10 класу Зносицької ЗОШ I-III ст.

Львів - це надзвичайно красиве й неймовірне місто, сповнене таємниць. Поєднання багатьох культур звичайно вражає,але українські звичаї і традиції також панують на львівських вулицях. Неповторний запах свіжозмеленої кави манить кожного, а шоколад зі Львова всі мріють скуштувати. А піднявшись на Замкову гору ми побачили місто у всій красі, де неповторний краєвид навіює романтичний настрій. Тут маленькі трамвайчики витісняють дорогі іномарки і від цього народжується бажання ще хоча б раз повернутися. У повітрі пахне Різдвом та гостинністю. Львів - це місто з загадковим обличчям, його часто порівнюють з Парижем, про нього говорять різне і бачать його різним.  Архітектура розповідає про його історію, охороняється він благородними левами, які дають вам змогу повірити в мрію. Тут переплелися сьогодення і минувшина. Описувати Львів можна вічно, але це лише слова ми вдячні нашій громаді, яка дала нам змогу побачити цю красу на власні очі, відчути цей неповторний ритм, привезти з собою безліч незабутніх вражень та солодких подарунків. Дякуємо за те, що зробили нас щасливими. Хотілося повторити це ще раз.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь