A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Привітання з Новим роком!

Дата: 28.12.2019 11:17
Кількість переглядів: 1375

Дорогі жителі Немовицької об’єднаної територіальної громади!

Кожен з нас напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя. Що зимові свята подарують нам те, чого найбільш бракує. Всі ми у ці дні, прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на власні здобутки та перемоги, на мир і злагоду в нашій країні.

Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень, як у повсякденному житті пересічного громадянина, так і в стратегії творення нашої держави.

 

Фото без опису

Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко! Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в кожному куточку нашої громади життя народу таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

І я впевнений, такі сподівання реальні. Для усіх нас, жителів Немовицької об’єднаної територіальної громади, 2019 рік був сповнений нелегких випробувань, однак, завдяки спільним зусиллям нам вдалося зробити чимало: заасфальтований міст в с. Тинне, розпочато реконструкцію Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст., завершено реконструкцію другого поверху Зносицького будинку культури, куди переведено початкову ланку Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст., придбано спеціалізований шкільний автобус з можливістю перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування, розпочато реконструкцію ЗДО «Колосок» с. Тинне, здійснено капітальний ремонт дороги по вул. Центральна, Федорова від перехрестя вул. Островського до перехрестя вул. Терешкової в с. Немовичі, виготовлено документацію на дорогу "с. Немовичі – с. Тинне", здійснено поточний ямковий ремонт асфальтованих доріг та реконструкцію вуличного освітлення. В повному обсязі забезпечено виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Але ми не зупиняємось на цьому. У планах на 2020 р. відкриття садочка в с. Тинне, заміна системи опалення у Зносицькій ЗОШ І-ІІІ ст., заміна даху в ЗДО «Дзвіночок» с. Катеринівка, продовження будівництва початкової школи в с. Немовичі та початок будівництва дороги с. Немовичі – с. Зносичі – с. Тинне.

Бажаю всім, щоб у 2020 році здійснилися ваші задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік прийдешній. А все погане – образи, наклепи залишаться у минулому. Зичу Вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, радість та віру у світле майбутнє.

З прийдешнім Новим роком!

 

З повагою,

Немовицький сільський голова                                                           Віктор САВЧИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь