A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Звернення працівників Немовицької сільської ради до жителів громади

Дата: 26.12.2019 17:19
Кількість переглядів: 2248

Звернення працівників Немовицької сільської ради 

до жителів громади

Фото без опису

В соціальній мережі «Фейсбук» (група «Немовицька ОТГ») була оприлюднена інформація щодо отримання заробітних плат працівниками Немовицької сільської ради. Це викликало обурення не тільки у Вас, але й у нас. Автори публікацій намагаються внести розбрат в нашій громаді та налаштувати населення проти апарату, депутатів та членів виконавчого комітету сільської ради. Дана інформація не відповідає дійсності й оприлюднена, в першу чергу, з метою дестабілізації ситуації в громаді.

Крім того, інформація про доходи всіх працівників органів місцевого самоврядування  та державних службовців за минулий рік наявна у відкритому доступі в Єдиному державному реєстрі декларацій (https://public.nazk.gov.ua/).

З метою спростування недостовірної інформації надаємо відомість про отримання заробітної плати працівниками Немовицької сільської ради за листопад місяць. Видатки на заробітну плату на 2020 рік не збільшилися і зарплата працівників апарату буде такою ж, як і у 2019 році, фонд преміювання зменшений на 10%. Звернення, які розповсюджуються у соціальній мережі «Фейсбук», є неправдивими, такими, які принижують честь і гідність, ділову репутацію, тому за захистом своїх прав будемо звертатися до правоохоронних та судових органів. 

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь