A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Придбали ще один шкільний автобус

Дата: 20.12.2019 10:26
Кількість переглядів: 1035

Фото без опису

Не встигли зносичани відсвяткувати новосілля початкової школи на другому поверсі Зносицького будинку культури, як Святий Миколай знову приніс подарунки.

Урочистою святковою атмосферою заповнилося шкільне подвір’я. Запрошені гості, вчителі та учні з великою радістю зустріли новенький шкільний автобус, придбаний через систему публічних електронних закупівель ProZorro, за державною обласною програмою «Шкільний автобус», та на умовах співфінансування за кошти обласного та місцевого бюджетів. Урочисто передав номерні знаки автобуса Немовицький сільський голова Віктор Савчин. Також були присутні депутат Рівненської обласної ради Людмила Мариніна, яка посприяла у виділенні обласною радою коштів, саме для нашого автобуса, начальник відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту Людмила Макриця, староста села Зносичі Олександр Кичан, депутати та члени виконкому Немовицької сільської ради, а також отець Анатолій настоятель Свято-Георгіївського храму, який здійснив освячення транспортного засобу.

Наразі у Зносицькій ЗОШ І-ІІІ ст. навчається 434 учні, з них сотня дітей навчається на відстані більше 3-км., та є діти з особливими освітніми потребами. Відтепер, учні зможуть добиратися комфортно до школи. Це, перш за все, безпека дітей по дорозі до школи, спокій батьків і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня, який проживає у сільській місцевості, або має особливі потреби, адже автобус спеціалізований з можливістю перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування.

За словами директора школи Марії Власюк, отримання новенького автобуса стало для школи довгоочікуваним подарунком, адже у планах педагогічного колективу використання шкільного автобуса не тільки для підвезення дітей на навчання, а й для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах району та області. Тож, такий подарунок забезпечить дітям активне шкільне життя.

На цьому приємні новини для зносицької шкільної родини не закінчились. Також, привітали і нагородили футбольну команду «Маяк» (юнаки), які вибороли друге місце у Чемпіонаті Сарненського району 2019 р.

Такі заходи – яскравий приклад досягнень на місцях в рамках реалізації реформи з децентралізації. Це те, що зробила Немовицька ОТГ завдяки власній ініціативності та зусиллям. Швидкість прийняття рішень та можливість безпроблемного залучення необхідного ресурсу, чи не основні переваги громад.

На цьому здобутки Немовицької громади не завершуються. Ставимо перед собою нові завдання! Все попереду. Все тільки починається!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь