A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

16 грудня 2019 року відбулося чергове засідання Комісії з захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради

Дата: 17.12.2019 12:16
Кількість переглядів: 624

16 грудня 2019 року відбулося чергове засідання Комісії з захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради на чолі з сільським головою Віктором Савчиним.

Розглядалось ряд питань щодо організації комплексу заходів з захисту прав дітей на території громади. Зокрема було розглянуто ряд питань:  клопотання директора Катеринівської ЗОШ І ступеня, доповідну завідуючої Немовицької АЗПСМ, подання  відділу соціального захисту Немовицької сільської ради, розглянуто лист Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та надання дозволу на вчинення правочину. В результаті обговорення  по кожному з питань було прийняте відповідне рішення шляхом голосування всіх присутніх членів комісії, надані рекомендації  по вирішенню всіх проблемних питань.

Також було прийнято рішення про проведення засідань комісії з захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської рад кожного другого понеділка місяця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь