Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Етно-фестиваль "Вифлеємська зірка"

Дата: 13.12.2019 14:40
Кількість переглядів: 525

Фото без опису

Сьогодні 13 грудня відзначають День святого Андрія Первозванного – свято релігійне і народне. Вважається, що Андрія відкриває цикл новорічно-різдвяних свят в українській традиції.

Тому дуже символічно, що саме сьогодні відбувся конкурс «Вифлеємська зірка», метою якого є патріотичне виховання дітей та молоді засобами українського мистецтва, залучення дітей та молоді до вивчення та збереження фольклору, як першооснови національної культурної спадщини, відтворення виконавських традицій, національного вбрання, предметів побуту.

Виступили ансамбль «Дзвінкі голоси» Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст. керівник Крат Ольга Едуардівна, твір «Небо і земля нині торжествують», «Тиха ніч» та вокальний ансамбль «Перлинка» Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Ветрова Наталія Олександрівна, твір «Різдвяні віншування».

За рішенням журі, Немовицьку громаду у м. Рівне 19 грудня представлять учні Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст. Тож, дякуємо учасникам за участь, а переможцям сьогоднішнього свята бажаємо успішно виступити на обласній сцені і продемонструвати все, що вони задумали.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь