Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Нарада директорів та засідання міжшкільного методичного об'єднання

Дата: 12.12.2019 11:13
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

10 грудня на базі Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася спільна нарада керівників закладів загальної середньої освіти та засідання міжшкільної методичної ради. Враховуючи події, які нещодавно сталися в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу проаналізували забезпечення надійності та безпеки експлуатації, стан пожежної та техногенної безпеки на об’єктах закладів освіти Немовицької сільської ради (Наказ МОН № 974 від 15.08.2016 року «Про затвердження Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України»). Допомогли у цьому зорієнтуватися начальник Сарненського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області Мосійчук С.П. та інспектор Шахно С.І.

В ході наради розглянули наступні питання:

  1. Про виконання листа управління освіти і науки Рівненської ОДА від 02.12.2019 № 4326-11/01-09/19 щодо створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти.
  2. Про виконання розпорядження голови ОДА №937 від 12.11.2019 р. «Про затвердження плану заходів з готовності в міжепідемічний період та реагування під час епідемічного підйому захворюваності на грип та ГРВІ в Рівненській області на 2019-2024 рр.»
  3. Проведення інструктажів з техніки безпеки з учасниками освітнього процесу на час зимових канікул.
  4. Особливості застосування Порядку підвищення кваліфікації педагогічних працівників (лист МОН № 1/9- 683 від 04.11.2019року, щодо підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників) в частині встановлення вимог щодо обсягу (кількості годин) підвищення кваліфікації педагогічних працівників, необхідного для проходження чергової атестації.
  5. Підготовка до новорічно-різдвяних свят та план заходів.

В результаті наради були видані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь