A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 27.11.2019 11:01
Кількість переглядів: 746

 

Фото без опису

П О В І Д О М Л Е Н Н Я:

        5 грудня 2019 року о 12 год. 00 хв. в приміщенні  Будинку культури с. Немовичі  (вул. Центральна, 8) відбудеться засідання сесії Немовицької  сільської ради.

Орієнтовний порядок денний:

1. Про розгляд депутатських звернень.

                       Інформує: Колядко М.І. – секретар сільської ради

2. Про внесення змін до бюджету Немовицької сільської ради на 2019 рік

                       Інформує: Тищук Т. В. – начальник відділу

3. Про внесення змін в рішення сесії Немовицької сільської ради від 5 грудня 2017 року №3 «Про постійні комісії Немовицької сільської ради»

                       Інформує: Колядко М.І. – секретар сільської ради

4. Про розгляд відношення ДП «Сарненське лісове господарство» щодо передачі об’єктів державного майна у комунальну власність.

                       Інформує: Колядко М.І. – секретар сільської ради

5. Про встановлення мінімальної вартості місячної орендної плати одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на 2020 рік

                       Інформує: Міщеня В.П. - начальник відділу

6. Розгляд заяви гр. Вакулко Ніни Олександрівни, жительки с. Зносичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул. Центральна, 63, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

7.Розгляд заяви гр. Кишенко Федора Павловича, жителя с.Немовичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,1837 га, яка розташована в с. Немовичі вул.Гагаріна, 54, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

8.Розгляд заяви гр. Малаш Валентина Васильовича, жителя с.Немовичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі вул.Гагаріна, 1, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

9.Розгляд заяви гр. Жамової Галини Василівни, жительки с. Зносичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул. Поліська, 40, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

10.Розгляд заяви гр. Самойлюка Петра Йосиповича, жителя с. Зносичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул. І.Франка, 7, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

11.Розгляд заяви гр. Царук Наталії Йосипівни, жительки с. Зносичі вул. Жовтнева, 85а  про припинення членства в особистому селянському господарстві.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

12.Розгляд заяви гр. Борутіна Олега Петровича, жителя с. Зносичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул. Медова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

13.Розгляд заяви гр. Власюк Катерини Петрівни, жительки с. Зносичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул.Дружби

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

14.Розгляд заяви гр. Малаш Віри Валентинівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі вул.Грушевського.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

15.Розгляд заяви гр. Данильченко Олени Петрівни, жительки с. Зносичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі  вул. І.Франка.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

16.Про розгляд заяви гр. Фесовець Галини Петрівни, жительки с. Немовичі, про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва загальною площею 0,1156 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Садова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

17.Про розгляд заяви гр. Горбатюк Надії Іванівни, жителя м.Рівне, про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва загальною площею 0,1200 га, яка розташована в с. Немовичі вул.Михнівка.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

18.Про розгляд заяви гр. Данильченко Федора Івановича жителя с.Немовичі, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, в селі Немовичі вул. Терешкової, 43.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

19.Про розгляд заяви гр. Горбатюк Надії Іванівни жителя м.Рівне, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, в селі Немовичі вул. Михнівка, 53.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

20.Про розгляд заяви гр. Данильченко Лариси Іванівни , жительки с. Немовичі, про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1223 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Захисників України.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

21.Розгляд заяви гр. Копищик Ганни Семенівни, жительки с. Немовичі про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 1.95 га.

Рілля                масив № 68              ділянка № 62                              площа 0.95 га

Сінокіс             масив № 40-43        ділянка №191                             площа 0.38 га

Пасовища        масив №50-64         ділянка №407                             площа 0,62 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

22.Про розгляд заяви гр. Мельник Володимира Павловича, жительки м.Сарни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельна частка (пай), загальною площею 4.4293 га:

Площа 1.9380 га                  кадастровий номер 5625485400:05:003:0015

Площею 0, 9690 га              кадастровий номер 5625485400:06:002:0191

Площею 1.5303 га               кадастровий номер 5625485400:06:002:0542

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

23. Про розгляд відношення ТОВ «Діброва-Агро» про передачу в оренду на 10 років земельні ділянки орієнтовною площею 10.444 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

24. Про розгляд відношення Підприєства організації громадян «Журавушка» про передачу в оренду на 10 років земельні ділянки орієнтовною площею 8.58 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

25. Затвердження протоколу засідання постійної комісії сільської ради з питань сільського господарства,земельних відносин,екології та охорони навколишнього середовища щодо погодження технічної документації із землеустрою гр. Кардаш Любові Іванівни,  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1594 га, в селі Немовичі вул. Гагаріна, 12 без підпису суміжного землекористувача.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

26.Розгляд клопотання голови Немовицької сільської ради щодо скасування рішень сесій Немовицької  сільської ради    № 760 від 15 листопада 2018 року, про надання дозволу Немовицькій сільській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 0.06 га. в комунальну власність  для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров я та соціальної допомоги в с. Немовичі по вул. Островського.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

27.Розгляд клопотання голови Немовицької сільської ради про надання дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування Немовицькій сільській раді для будівництва та обслуговування будівель  органів державної влади та місцевого самоврядування в с. Немовичі по вул. Осторвського,15, площею 0,0580 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

 

Сільський глова                                                                               Віктор САВЧИН

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь