Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Ми різні, але Свобода та Гідність нас об'єднують і ми вільні творити своє майбутнє

Дата: 21.11.2019 08:11
Кількість переглядів: 571

Фото без опису

Щороку День Гідності та Свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану. Фактично воно є наступником свята Дня свободи, яке впродовж 2005-2011 років відзначалося 22 листопада на честь Помаранчевої революції, однак було скасоване. Метою запровадження пам’ятної дати стало утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття.

Цього Дня вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го та в листопаді 2013-лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.

Дорогі друзі! Цього року в четвер, 21 листопада, Україна вже шостий рік поспіль відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві події, які назавжди змінили історію українського сьогодення. У цей знаменний і величний день, хочемо побажати всім нам віри та сили духу, патріотизму, мирного неба та перемоги на східному фронті. Нехай пролиті у важкі часи сльози назавжди залишаються в минулому, в кожній українській родині панує спокій та радість! Слава Україні! Слава її Героям!

 

Сільський голова                                                                           Віктор САВЧИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь