Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Зустрічайте нову купюру номіналом 1000 грн

Дата: 20.11.2019 15:38
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

25 жовтня 2019 року в усіх регіонах країни входить в обіг нова купюра номіналом 1000 гривень.

На лицьовій стороні банкноти зображений номінал, малий державний Герб і портрет відомого українського вченого Володимира Вернадського. На звороті купюри помістили Президію Національної академії наук України і зображення цифрового номіналу, яке буде помітно, якщо дивитись на банкноту проти світла.

Нові купюри якісно захищені від підробок водяними знаками, захисними стрічками, рельєфними і spark-елементами, а також мікротекстом. Дизайн нової банкноти 1000 гривень буде наслідувати риси банкнот гривні нового покоління, а саме нових купюр 20, 100 і 500 гривень. Основним кольором для купюри обраний світло-блакитний відтінок.  

Введення в обіг нової банкноти зробить розрахунки зручнішими, сприятиме зменшенню витрат на інкасацію. Це дозволить зекономити витрати НБУ на друкування, зберігання, обробку та перевезення банкнот.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь