A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Семінар у Зносицькій школі

Дата: 18.11.2019 16:47
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

«Превентивне виховання – як успішна система підготовчих, попереджувальних та профілактичних дій педагогів з метою запобігання формуванню негативних звичок, рис характеру, проявів асоціальної поведінки підлітків та організація належного догляду за їх діяльністю» за такою темою 15 листопада відбувся семінар заступників з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників та психологічних служб на базі Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст.

Впродовж дня педагоги змогли обмінятися досвідом з питань превентивного виховання. Адже проблема превентивності актуальна у всьому світі. Це найпріорітетніша проблема світової науки в системі психолого-педагогічних, медичних, правових та соціальних досліджень.

Захід був розділений на дві частини: теоретичну і практичну. Під час теоретичної частини досвідом роботи з превентивного виховання поділилася Панасюк Людмила Олександрівна (ЗНВР, педагог-організатор) та Мельник Наталя Михайлівна (практичний психолог) розповіла як сформувати системний підхід, щоб запобігти булінгу у школі.

Під час практичної частини пройшли заняття з елементами тренінгу, які підготували Тищук Ольга Василівна (соціальний педагог) та Власюк Людмила Анатоліївна (практичний психолог). На завершення відбувся показовий тематичний захід «Уроки толерантності» та виступ шкільної агатбригади «Ми обираємо життя».

Підготовлений семінар відбувся на високому рівні і колектив Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст. ще раз довів, що він є однією дружньою родиною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь