A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 04.11.2019 11:41
Кількість переглядів: 896

П О В І Д О М Л Е Н Н Я:

        12 листопада 2019 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні  Будинку культури с. Немовичі  (вул.Центральна, 8) відбудеться засідання сесії Немовицької  сільської ради.

        Засідання постійних комісій відбудуться 12 листопада 2019 року перед засіданням сесії 

Орієнтовний порядок денний

1. Про розгляд депутатських звернень.

                       Інформує: Колядко М.І. – секретар сільської ради

2. Про внесення змін до бюджету Немовицької сільської ради на 2019 рік

                       Інформує: Тищук Т. В. – начальник відділу

3.Про придбання автомобіля

                       Інформує: Міщеня В.П. – начальник відділу

4.Про придбання майна

                       Інформує: Міщеня В.П. – начальник відділу

5. Про безоплатну передачу у власність ПрАТ «Рівнеобленерго» мережі ПЛ-0,4кВ та ТП в с. Немовичі

                         Інформує: Коток М.О. - спеціаліст з питань ЖКГ

6. Про розгляд заяви гр. Власюк Михайла Петровича жителя  с. Зносичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,6419 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. І.Франка, 24а,  для ведення особистого селянського господарства.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

7. Про розгляд заяви гр. Власюк Михайла Петровича, жителя с. Зносичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. І.Франка, 24а, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

8. Про розгляд заяви гр. Захарової Тетяни Михайлівни, жительки с. Зносичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Центральна, 3, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

9. Про розгляд заяви гр. Волошина Сергія Мироновича, жителя м. Вараш, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Катеринівка, вул. Садова, 19, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

10. Про розгляд заяви гр. Мазур – Васильчик Віктора  Васильовича, жителя с. Немовичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,1410 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Широка, 75, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

11.Про розгляд заяви гр. Вакулко Інни Іванівни, жительки с. Зносичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2000 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. І.Франка, 50.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

12.Розгляд заяви гр. Матюка Богдана Михайловича жителя с. Тинне, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,25 га, в селі Тинне вул. Зарічна, 40а.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

13.Розгляд заяви гр. Данильченко Василя Івановича, жителя с. Немовичі про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 3,06 га.

Рілля                масив № 20              ділянка № 22                              площа 1,91 га

Сінокіс             масив № 49               ділянка №37                             площа 0,53 га

Пасовища        масив №50-64         ділянка №133                             площа 0,62 га

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

14. Розгляд заяви гр. Савчина Віктора Макаровича, жителя с. Немовичі про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 2.94 га.

Рілля                масив № 1              ділянка № 111                              площа 1.93 га

Сінокіс             масив № 40               ділянка № 400                            площа 0.38 га

Пасовища        масив №50-64         ділянка № 641                            площа 0,63 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

15.Розгляд заяви гр. Савчина Віктора Макаровича, жителя с. Немовичі про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 4.42 га.

Рілля                масив № 10              ділянка № 58                              площа 2.04 га

Сінокіс             масив № 40               ділянка № 438                            площа 1.75 га

Пасовища        масив №50-64         ділянка № 640                            площа 0,63 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

16.Розгляд заяви гр. Колодія Ярослава Романовича жителя с. Тинне про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 1,1933 га.

Площею 0,4499 га. Кадастровий номер 5625488000:04:003:0092

Площа 0,4751 га. Кадастровий номер 5625488000:02:002:0240

Площа 0,1815 га. Кадастровий номер 5625488000:02:001:0329

Площа 0,0868 га. Кадастровий номер 5625488000:04:004:0257

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

17.Про розгляд заяви гр. Панасюк Галини Петрівни жительки с. Зносичі, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, в селі Зносичі вул. Молодіжна, 1.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

18.Розгляд заяви гр. Фесовець Галини Петрівни жительки с. Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,25 га, в селі Немовичі вул. Садова, 5а.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

19.Про розгляд заяви гр. Болтрик Мирослави Сергіївни, жительки смт. Клесів, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 7 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та   іншої промисловості  на території Немовицької сільської ради (урочище Будашівське) площею 1.3831 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

20.Про розгляд заяви гр. Кратюк Олени Сергіївни, жительки с. Зносичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2000 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Нова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

21.Розгляд заяви гр. Аврамишиної Оксани Сергіївни жительки с. Катеринівка, яка просить поставити її на чергу для отримання земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Немовичі як учасника АТО.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

22.Розгляд заяви гр. Булейка Романа Івановича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1534 га, яка розташована в с. Тинне вул. Польова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

23.Розгляд заяви гр. Дячук Наталії Йосипівни жительки  с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Соснова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

24.Розгляд заяви гр. Омельковця Івана Борисовича  жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Соснова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

25.Розгляд заяви гр. Шмалюх Оксани Борисівни жительки с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне. Соснова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

26.Розгляд заяви гр. Євтушина Віктора Івановича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

27.Розгляд заяви гр. Котка Андрія Анатолійовича жителя с.Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах с. Тинне вул. хутір Піль, загальною площею 0,12 га

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

28.Розгляд заяви гр. Корінця Сергія Михайловича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

29.Розгляд заяви гр. Матюка Анатолія Петровича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

30.Розгляд заяви гр. Лазарця Віктора Івановича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

31.Розгляд заяви гр. Новікова Андрія Віталійовича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею  0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

32.Розгляд заяви гр. Одарчука Юрія Миколайовича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

33.Розгляд заяви гр. Ковтуна Олександра Миколайовича  жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

34.Розгляд заяви гр. Шабельного Сергія Миколайовича  жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

35.Розгляд заяви гр. Ткаченко Наталії Валеріївни жительки с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка ) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна. 

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

36.Розгляд заяви гр. Кравчука Олександра Петровича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

37.Розгляд заяви гр. Лазарця Андрія Олександровича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

38.Розгляд заяви гр. Занозовського Олександра Борисовича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ювілейна.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

39.Розгляд заяви гр. Лазарця Віктора Петровича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2335 га, яка розташована в с. Тинне вул. Грибова. 

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

40. Розгляд заяви гр. Захарчука Анатолія Адамовича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2047 га, яка розташована в с. Тинне вул. Грибова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

41.Розгляд заяви гр. Булейка Романа Івановича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1534 га, яка розташована в с. Тинне вул. Польова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

42.Розгляд заяви гр. Слави Івана Васильовича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

43.Розгляд заяви гр. Онісковця Олександра Миколайовича  жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1625 га, яка розташована в с. Тинне вул. Грибова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

44.Розгляд заяви гр. Ковтуна Олександра Михайловича  жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1448 га, яка розташована в с. Тинне вул. Грибова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

45.Розгляд заяви гр. Занозовського Анатолія Сергійовича  жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2100 га, яка розташована в с. Тинне вул. Грибова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

46.Розгляд заяви гр. Омельковця Івана Сергійовича  жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1553 га, яка розташована в с. Тинне вул. Грибова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

47.Розгляд заяви гр. Булейка Романа Івановича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1534 га, яка розташована в с. Тинне вул. Польова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

48.Розгляд заяви гр. Кратюк Палагеї Андріївни жительки с. Тинне, яка просить припинити право користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Вербичівка» - 0,20 га, «Білий дуб» - 0,10

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

49.Розгляд клопотання голови Немовицької сільської ради  про надання дозволу на складання технічної документації щодо інвентаризації земель в с. Немовичі по вул. Терешковій     

                            Інформує: Савчин В. М. - сільський голова                                                            

50.Розгляд клопотання голови Немовицької сільської ради  про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії та теплової енергії орієнтовною площею 0.005 га по вул. Яблуневій в с. Немовичі.

            Інформує: Савчин В. М. - сільський голова                                                                                                                  

51.Розгляд клопотання голови Немовицької сільської ради про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Катеринівка Немовицької сільської ради

                            Інформує: Савчин В. М. - сільський голова  

52. Про розгляд технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності

                           Інформує: Савчин В. М. - сільський голова  

Сільський голова                                                    Віктор САВЧИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь