Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Козацькі розваги відбулися на славу!

Дата: 15.10.2019 10:13
Кількість переглядів: 977

Фото без опису

На свято Покрови Пресвятої Богородиці 14 жовтня з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва в селі Зносичі відбувся спортивно-культурний захід.

Захід проводився з метою відродження історичних традицій українського народу, пропаганди масової фізичної культури і спорту, активного відпочинку, здорового способу життя серед мешканців сіл і відзначення учасників антитерористичної операції та захисників України.

На початку свята урочисто пролунав Державний гімн України, хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв України усіх поколінь, присутніх привітали заступник Немовицького сільського голови Олександр Шмалюх, старости сіл Зносичі і Тинне Олександр Кичан та Олександр Трохимець. Святкового настрою додали аматори сцени, які підготували патріотичні художні номери.

Змагання відбулись серед представників козацьких куренів з сіл Зносичі, Тинне, Немовичі за традиційною програмою: піднімання ваги (гирі), метання довбні, армреслінг, переміщення воза, перетягування каната, вправа «перегони на конях», удари на точність. Додатково нараховувалися бали за кращий козацький курінь, представлення та приготування козацької страви.

Серед кращих виявилася команда з Тинного, наступними стали представники Немович, а потім Зносичі.

Учасники та переможці змагань отримали призи від спонсорів, якими виступили місцеві підприємці, за що їм велика подяка.

Також привітали учасників АТО, і присутнім на святі вручили подяки.

Учасники змагань та вболівальники отримали масу позитивних емоцій, сподіваємося, що таке відзначення свята увійде в традицію, і наступного року за сприяння погодних умов та спонсорів, за такою ж програмою спортсмени знову зустрінуться на стадіоні села Зносичі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь