A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 06.09.2019 11:22
Кількість переглядів: 708

Фото без опису

 

П О В І Д О М Л Е Н Н Я:

        12 вересня 2019 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні  Будинку культури с. Немовичі  (вул.Центральна, 8) відбудеться засідання сесії Немовицької  сільської ради.

        Засідання постійних комісій відбудуться 12 вересня 2019 року перед засіданням сесії 

Орієнтовний порядок денний:

1. Про розгляд депутатських звернень.

                       Інформує: Колядко М.І. – секретар сільської ради

2. Про внесення змін до бюджету Немовицької сільської ради на 2019 рік

                       Інформує: Тищук Т. В. – начальник відділу

3. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства "Немовицький центр первинної медико-санітарної допомоги" Немовицької сільської ради на 2020 рік

                      Інформує: Пістоль В. В. - в.о. головного лікаря

4. Про внесення змін до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на території Немовицької сільської ради та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства "Немовицький центр первинної медико-санітарної допомоги" Немовицької сільської ради на  IV квартал 2018 та 2019-2021 роки

                      Інформує: Пістоль В. В. - в.о. головного лікаря

5.Про затвердження Положення про Порядок визначення та відшкодування збитків власників землі та землекористувачам 

                        Інформує: Міщеня В. П. - начальник відділу

6. Про затвердження правил благоустрою  та утримання території населених пунктів Немовицької сільської ради

                        Інформує: Міщеня В. П. - начальник відділу

7. Про проведення експертно-грошової оцінки земельної ділянки

                        Інформує: Міщеня В. П. - начальник відділу

8. Про розгляд заяви гр. Гризовського Сергія Степановича жителя с. Тинне, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1857 га, в селі Тинне вул. Юрія Гречана, 30.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

9. Про розгляд заяви гр. Булейка Ігора Михайловича жителя с. Тинне, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1784 га, в селі Тинне вул. Шевченка, 4.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

10. Про розгляд заяви гр. Мініної Тетяни Сергіївні жительки с. Тинне, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею  0,2111 га, в селі Тинне вул. Садова, 15.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

11. Про розгляд заяви гр. Онісковця Олександра Івановича жителя с.Тинне, про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай) загальною площею 2,03 га. Рілля: масив № 5, ділянка № 13, площа 0,62 га.

Рілля: масив № 6, ділянка № 35, площа 0,44 га. Кормові угіддя: масив № 9 ділянка № 3, площа 0,84 га. Кормові угіддя: масив № 31, ділянка № 2 площа 0,13 га.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

12. Про розгляд заяви гр. Кухтій Марії Опанасівни, жительки с. Немовичі, про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 1.9588 га.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

13. Про розгляд заяви гр. Трохимець Катерини Сергіївні жительки с. Тинне про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 1,2636 га. Площею 0.0963 га. Кормові угіддя: масив № 30, ділянка № 39, площа 0,0963 га.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

14. Про розгляд заяви гр. Бакунця Івана Адамовича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2822 га, яка розташована в с. Тинне вул. Соснова, 18.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

15. Про розгляд заяви гр. Євтушиної Марини Сергіївні жительки с. Тинне про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне вул. Зелена.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

 

16. Про розгляд заяви гр. Лазарця Павла Івановича жителя с. Тинне про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2365 га, яка розташована в с. Тинне вул. Прислучанська, 9.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

17.Про розгляд заяви гр. Одарчука Вячеслава Сергійовича  жителя с. Тинне про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1941 га, яка розташована в с. Тинне вул. Соснова.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

18. Про розгляд заяви гр. Баранова Сергія Григоровича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1568 га, яка розташована в с. Немовичі, пров. Ювілейний.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

19.Про розгляд заяви гр. Малаш Анатолія Петровича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1600 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Шкільна.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

20. Про розгляд заяви гр. Марчук Тетяни Григорівни, жительки с. Гута-Перейма, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2112 га, яка розташована в с. Катеринівка, вул. Молодіжна.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

21.Про розгляд заяви гр. Дударик Альони Миколаївни, жительки м. Сарни, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва загальною площею 0,1000 га, яка розташована в урочищі «Стояла» на території Немовицької сільської ради.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

22.Про розгляд заяви гр. Гаврилюк Зіновія Романовича, жителя с. Зносичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Медова, 36.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

23.Про розгляд заяви гр.  Панасюк Романа Валерійовича, жителя с. Зносичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Медова, 46.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

24.Про розгляд заяви гр.  Боротюк Юрія Геннадійовича, жителя с. Зносичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Медова, 43.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

25.Про розгляд заяви гр. Вакулко Романа Сергійовича , жителя с. Зносичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2000 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. І.Франка.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

26.Про розгляд заяви гр. Мички Людмили Олексіївни, жительки с. Немовичі, вул. Шевченка, 2 про припинення членства в особистому селянському господарстві.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

27. Про розгляд заяви гр. Наконечної Софії Феофилівни, жительки с. Гута-Перейма, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Гута-Перейма, вул.Лісна,  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

28. Про розгляд заяви гр. Кішенко Марії Степанівни, жительки с. Немовичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0.1813 га, яка розташована в с.Немовичі, вул. 1го Травня,15,  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

29. Про розгляд заяви гр. Наконечної Олександри Феофилівни, жительки с. Гута-Перейма, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Гута-Перейма, вул. Лісна,5,  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

30. Про розгляд заяви гр. Наконечної Софії Феофилівни, жительки с. Гута-Перейма, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,6000 га, яка розташована в с. Гута-Перейма, вул. Лісна,  для ведення особистого селянського господарства.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

31. Про розгляд заяви гр. Наконечної Олександри Феофилівни, жительки с. Гута-Перейма, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,6000 га, яка розташована в с. Гута-Перейма, вул. Лісна,5, для ведення особистого селянського господарства. Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

32. Про розгляд заяви гр. Савина Олексія Володимировича, жителя  с. Зносичі, про затвердження технічних  документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), загальною площею 0,0829 га та 0,1390 га, які розташовані в с. Зносичі, вул. І.Франка,  для ведення особистого селянського господарства.

                 Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

33. Про розгляд заяви гр. Одарчука Віктора Олександровича, жителя  с. Немовичі, про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Тиха, 21,  для ведення особистого селянського господарства.

                         Інформує:Савчин В. М. – сільський голова

34. Про затвердження переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення,набуття права оренди яких підлягає продажу на земельних торгах (аукціонах) в 2019 -2020 роках.

                          Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

 

Сільський голова                                                                             Віктор САВЧИН

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь