Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Зі святом 1 вересня!

Дата: 30.08.2019 15:27
Кількість переглядів: 831

Фото без опису

Наближається перше вересня – це всенародне свято. Свято вчителів і вихователів, свято батьків, дідусів і бабусь, які разом зі своїми дітьми та онуками знову прийшли до школи.

Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя.

З 1-го вересня вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань 207 маленьких школярів Немовицької об’єднаної територіальної громади. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cмутку, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої. Бажаю вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож зичу вам натхненням, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

Бажаю усім  на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у майбутньому. Нехай цьогорічний Першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу та родину! Здоров’я вам тепла й любові !

З найкращими побажаннями та вірою у добре майбутнє!

Сільський голова                                                                                              Віктор САВЧИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь