A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Про організацію та проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок»

Дата: 30.08.2019 10:35
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

Відповідно до ст. 53 Конституції України та Закону України «Про загальну середню освіту», з метою надання дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону; виявлення дітей шкільного віку не охоплених навчання на початок навчального року тощо, на території Немовицької сільської ради буде організовано і проведено Всеукраїнський профілактичний захід «Урок», в рамках якого відповідальними працівниками закладів освіти, Служби у справах дітей, відділу освіти та з питань сім`ї, молоді та спорту Немовицької сільської ради буде:

  1. Проведено обстеження житлово-побутових умов проживання дітей в сім`ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, вжито заходи щодо надання дітям з цих сімей адресної допомоги у підготовці до нового навчального року (вереснь 2019 року).
  2. Організовано виявлення дітей, які з початком навчального року не приступили до занять у заклади освіти (2 вересня - 13 вересня 2019 року).
  3. Вжито заходи щодо повернення або влаштування виявлених дітей до закладів освіти, закладів соціального закладу дітей, усунено причини і умови внаслідок яких діти не були охопленні навчанням, притягнення до відповідальності батьків за порушення законних інтересів дітей (вересень - жовтень 2019 року).

Про результати проведення акції буде проінформовано по її закінченню.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь