A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Тинне відсвяткувало свою 556 річницю!

Дата: 27.08.2019 12:07
Кількість переглядів: 582

День села - це свято єднання. Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. Але селяни вміють не тільки тяжко працювати, але й гарно святкувати. І 25 серпня відсвяткувало свою 556 річницю мальовниче село нашої громади – село Тинне. З хлібом-сіллю зустрічали гостей свята, а голова Немовицької сільської ради Віктор Савчин та староста села Олександр Трохимець привітали та звернулися до присутніх з побажаннями добробуту та процвітання. В ході святкової програми згадали і нагородили тих, у кого за плечима багаторічний сімейний стаж, найстаршого жителя, наймолодшого жителя, іменинників - хто святкує ювілеї у день села.

Концертну програму прикрасили милозвучними музичними вітаннями колективи та солісти Тинненського будинку культури. На свято завітали сусіди із села Зносичі Народний аматорський фольклорно-автентичний колектив «Червона калина» Зносицького будинку культури, які вітали по-сусідськи теплими словами та автентичними музичними номерами.

Розвагою для наймолодших гостей свята стали: стрибки на батутах, надувна гірка та перегони на машинках. Всі бажаючі мали можливість взяти участь у спортивних змаганнях. Переможці відзначені цінними подарунками.

Гостей частували ухою та кулішем, а любителі фото, мали змогу зробити пам’ятні світлини у фотозоні

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь