Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Тинне відсвяткувало свою 556 річницю!

Дата: 27.08.2019 12:07
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

День села - це свято єднання. Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. Але селяни вміють не тільки тяжко працювати, але й гарно святкувати. І 25 серпня відсвяткувало свою 556 річницю мальовниче село нашої громади – село Тинне. З хлібом-сіллю зустрічали гостей свята, а голова Немовицької сільської ради Віктор Савчин та староста села Олександр Трохимець привітали та звернулися до присутніх з побажаннями добробуту та процвітання. В ході святкової програми згадали і нагородили тих, у кого за плечима багаторічний сімейний стаж, найстаршого жителя, наймолодшого жителя, іменинників - хто святкує ювілеї у день села.

Концертну програму прикрасили милозвучними музичними вітаннями колективи та солісти Тинненського будинку культури. На свято завітали сусіди із села Зносичі Народний аматорський фольклорно-автентичний колектив «Червона калина» Зносицького будинку культури, які вітали по-сусідськи теплими словами та автентичними музичними номерами.

Розвагою для наймолодших гостей свята стали: стрибки на батутах, надувна гірка та перегони на машинках. Всі бажаючі мали можливість взяти участь у спортивних змаганнях. Переможці відзначені цінними подарунками.

Гостей частували ухою та кулішем, а любителі фото, мали змогу зробити пам’ятні світлини у фотозоні

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь