A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

ПРОЦВІТАЙ, НЕЗАЛЕЖНА І СОБОРНА УКРАЇНО, ПІД СИНЬО-ЖОВТИМ ПРАПОРОМ ТВОЇМ!

Дата: 23.08.2019 14:51
Кількість переглядів: 932

Фото без опису

Серпень – особливий місяць, бо він несе нам чудові свята – День Прапора та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України. Сьогодні Україна відзначає День Державного Прапора. Протягом років наш стяг став не просто символом державності - він майорить під час найважливіших подій в історії країни. Синьо-жовтий прапор став уособленням свободи, сили і єднання нашого народу.

А вже завтра ми 28 раз відзначатимемо здійснення одвічної мрії українців - бути господарями на своїй прекрасній землі. Проте, за останні роки територіальна цілісність України похитнулася, але ми сильний народ і обов’язково збережемо свою волю.

Сьогодні з нагоди цих свят відбулись урочистості в Немовицькому будинку культури. Тут зібрались представники колективів державних установ, закладів освіти, культури, підприємств, делегації від сіл громади, молодь та громадськість.

Після вітальних промов сільського голови та старост сіл громади з нагоди свята, було відзначено грамотами активних громадян та відповідальних працівників.

Хвилиною мовчання вшанували всіх тих, хто протягом довгого шляху до незалежності віддав своє життя та нашу волю.

Захід супроводжувався виступами творчих колективів Немовицького, Зносицького та Тинненського будинків культури. Художні номери аматорів сцени залишили неповторні враження у глядачів та створили святковий патріотичний настрій.

Під час заходу гості могли оглянути творчі виставки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь