A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 07.08.2019 16:03
Кількість переглядів: 855

Фото без опису

П О В І Д О М Л Е Н Н Я:

        15 серпня 2019 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні  Будинку культури с. Немовичі  (вул.Центральна, 8) відбудеться засідання сесії Немовицької  сільської ради.

        Засідання постійних комісій відбудуться 15 серпня 2019 року перед засіданням сесії 

Орієнтовний порядок денний:

1. Про розгляд депутатських звернень.

                       Інформує: Колядко М.І. – секретар сільської ради

2. Про внесення змін до бюджету Немовицької сільської ради на 2019 рік

                       Інформує: Тищук Т. В. – начальник відділу

3. Про організацію інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти Немовицької сільської ради

                        Інформує: Макриця Л. І. - начальник відділу

4. Про організацію інклюзивного навчання в закладі дошкільної освіти  «Марічка» с. Немовичі Немовицької сільської  ради

                         Інформує: Макриця Л. І. - начальник відділу

5. Про затвердження нової редакції Статуту закладу дошкільної освіти «Марічка» с. Немовичі комунальної власності Немовицької сільської ради

                         Інформує: Макриця Л. І. - начальник відділу

6.Про затвердження нової редакції Статуту закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» с. Катеринівка комунальної власності Немовицької сільської ради

                         Інформує: Макриця Л. І. - начальник відділу

7.Про затвердження нової редакції Статуту закладу дошкільної освіти «Росинка» с. Зносичі комунальної власності Немовицької сільської ради            

                       Інформує: Макриця Л. І. - начальник відділу

8.Про затвердження нової редакції Статуту закладу дошкільної освіти «Колосок» с. Тинне комунальної власності Немовицької сільської ради

                         Інформує: Макриця Л. І. - начальник відділу

9. Про тимчасове переведення закладу дошкільної освіти «Марічка» с. Немовичі комунальної власності Немовицької сільської ради.

                            Інформує: Макриця Л. І. - начальник відділу

10. Про затвердження переліку та прейскуранта цін на платні послуги, які можуть надаватися закладами культури Немовицької сільської ради заснованими на комунальній формі власності

                            Інформує: Міщеня В. П. - начальник відділу

11. Про передачу з балансу КНП «Немовицький ЦПМСД» на баланс Немовицької сільської ради приміщення по вул. Островського, 15 в с. Немовичі Сарненського району.

                         Інформує: Міщеня В. П. - начальник відділу

12.Про розгляд заяви гр. Васильчик Тетяни Василівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Михнівка.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

13.Про розгляд заяви гр. Зубчинської Оксани Григорівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Фруктова.

                         Інформує: Савчин В.М. – сільський голова 

14. Про розгляд заяви гр. Кардаш Олександра Петровича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Грушевського.

                         Інформує: Савчин В.М. – сільський голова 

15. Про розгляд заяви гр. Васильчик Миколи Миколайовича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Лісова.

                         Інформує: Савчин В.М. – сільський голова 

 

16. Про розгляд заяви гр. Левкової  Ірини Миколаївни, жительки с. Зносичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2284 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Центральна, 41, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

17. Про розгляд заяви гр. Вакулко Василя Володимировича, жителя с. Зносичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Центральна, 16, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

18. Про розгляд заяви гр. Онісковець Ірини Іванівни, жительки с. Тинне про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне вул. Поліська, 6 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).   

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

19. Про розгляд заяви гр. Башлай Олександра Петровича, жителя с. Тинне про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2235 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ю. Гречана, 20 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

20. Про розгляд заяви гр. Захарчук Ольги Михайлівни, жительки с. Зносичі, вул. Жовтнева, 89 про припинення членства в особистому селянському господарстві.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

21. Про розгляд заяви гр. Шкиндер Світлани Вікторівни, жительки с. Катеринівка, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га в с. Катеринівка, вул. Лісна, 11.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

22. Про розгляд заяви гр. Новосилецької Марії Павлівни, жительки с. Тинне, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га в с. Тинне, вул. Дружби, 31.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

23. Про розгляд заяви гр. Лопуги Лариси Михайлівни жительки смт. Рокитне, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2367 га в с. Немовичі, вул. Козацька, 1

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

24. Про розгляд заяви гр.  Мичак Петра Сергійовича  жителя с. Тинне, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,25 га в с. Тинне вул. Зарічна, 29.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

25. Про розгляд заяви гр. Тихоненко Артема Михайловича, жителя с. Немовичі, про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Терешкової.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

26. Про розгляд заяви гр. Позняковського Романа Олексійовича, жителя с. Немовичі, про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2110 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. 8-го Березня.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

27. Про розгляд заяви гр.  Шапірка Віталія Леонідовича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 1,44 га. Рілля: масив № 3, ділянка № 143, площа 0,48 га. Рілля: масив № 35, ділянка № 118, площа 0,51 га. Кормові угіддя: масив № 15, ділянка № 260, площа 0,36 га. Кормові угіддя: масив № 24, ділянка № 174, площа 0,09 га.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

28. Про розгляд заяви гр. Ященко Івана Петровича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 2.24 га. Рілля: масив № 1.7.8, ділянка № 150, площа 1.23 га. Сіножаті: масив № 40-43, ділянка № 397, площа 0,38 га. Пасовища: масив № 50-64, ділянка № 581, площа 0,63 га.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

29. Про розгляд заяви гр. Овдєєвої Лариси Олексіївни, жительки с. Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 2.72 га. Рілля: масив № 19, ділянка № 14, площа 1.56 га. Сіножаті: масив № 40-43, ділянка № 383,  площа 0,54 га. Пасовища: масив № 50-64, ділянка № 680, площа 0,62 га

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

30. Про розгляд заяви гр. Ткач Олени Станіславівни, жительки с. Зносичі, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 2.38 га. Рілля: масив № 48, ділянка № 1, площа 0.99 га Сіножаті: масив № 3, ділянка № 261, площа 0,92 га Пасовища: масив № 11-15, ділянка № 17, площа 0,47 га

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

31. Про розгляд заяви гр. Лосинець Олександра Костянтиновича, жителя м. Сарни, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 4,33 га. Рілля: масив № 23, ділянка № 16, площа 2,10 га Сіножаті: масив № 35, ділянка №79, площа 1,35 га Пасовища: масив № 21, ділянка № 19, площа 0,88 га.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

32. Про розгляд заяви гр. Васильчик Володимира Олександровича та Савчина Романа Васильовича, жителів с. Немовичі, які просять надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд , підприємств переробної , машинобудівної та іншої промисловості  в межах села Немовичі вул. Хміль 5а загальною площею 0.4775 га.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

33. Про розгляд заяви гр. Крат Ярослава Петровича та Мички Сергія Васильовича, жителів с. Немовичі, які просять надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд , підприємств переробної , машинобудівної та іншої промисловості  в межах села Немовичі вул. Хміль 5 загальною площею 0.3086 га.

                        Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

34. Різне

 

 

Сільський голова                                                          Віктор САВЧИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь