A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Дата: 14.06.2019 10:43
Кількість переглядів: 784

Фото без опису

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята, яке щороку відзначають в третю неділю червня, напередодні відбувся святковий концерт та урочисте відзначення медпрацівників за участю Немовицького сільського голови Віктора Савчина та старости с. Тинне Олександра Трохимця в Тинненському будинку культури. В рамках урочистостей вручили грамоти кращим людям у білих халатах, зокрема грамотою голови Рівненської обласної ради було відзначено головного лікаря Віктора Пістоля.

Свято для медиків прикрасили виступі колективів художньої самодіяльності Немовицької сільської ради, які подарували лікарям чудову атмосферу музики, танцю і слова.

Немає у світі більш відповідальної професії ніж лікар. Лікарі рятують життя, а тому заслуговують поваги не тільки в своє професійне свято, а й щодня. Тож, ще раз низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь