A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Про проведення Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

Дата: 02.05.2019 12:49
Кількість переглядів: 1644

Немовицька громада долучилася до Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», що проводилася з 1 по 30 квітня 2019 року  з метою збору коштів для лікування хворих дітей.

Кожного року організатори акції, яка проводиться уже 14 рік поспіль, обирають різну тематику по збору коштів: проблеми із зором, слухом, діабет тощо. У цьому році вони обрали проблему дитячої  кардіології, оскільки щорічно в Україні народжується приблизно 10 000 дітей із вродженими вадами серця, з них близько 1500 немовлят мають критичну ваду серця і потребують невідкладного хірургічного втручання. З самої першої хвилини свого життя такі діти потребують високоспеціалізованого медичного догляду. Тому зібрані протягом акції кошти будуть направлені на закупівлю кардіологічного обладнання для дитячих лікарень.

У нашій громаді з метою збору коштів у закладах освіти і культури були організовані й проведені конкурси, виставки, благодійні ярмарки й інші заходи. Після завершення акції члени організаційного комітету, які були призначені головою Немовицької сільської ради й відповідали за організацію акції на території громади здійснили відкриття спеціальних скриньок за допомогою яких збиралися кошти й підрахували зібрану суму, про що був складений відповідний протокол. Гроші будуть перераховані на благодійний рахунок.

Отож, щиро дякуємо всім небайдужим, хто долучився до акції. А тим хто з певних причин не приєднався до акції повідомляємо, що благодійний внесок можна зробити за наступними реквізитами:

р/р 2600501306399 у ПАТ «Кредобанк», МФО 325365, код ЄДРПОУ 34354227

Найменування платежу – Благодійний внесок для закупівлі медичного обладнання для Рівненської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь