A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Проведено практичний семінар з цивільного захисту

Дата: 25.04.2019 14:57
Кількість переглядів: 1049

Фото без опису

24 квітня 2019 року на базі Немовицької ЗОШ I-III ст. відбувся семінар-практикум з цивільного захисту. Семінар підготовлений фахівцями навчально-консультаційного пункту міста Сарни, структурного підрозділу навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області та представниками Рівненської обласної організації «Товариство Червоного Хреста України» за сприяння відділу освіти, культури та з питань сім`ї, молоді та спорту Немовицької сільської ради.

Метою семінару було ознайомлення відповідальних осіб освітніх закладів Немовицької сільської ради з питань цивільного захисту із системою роботи освітнього закладу як опорного з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

Представники Сарненського НКП надали учасникам заходу методичні рекомендації щодо організації та ведення цивільного захисту в закладах освіти, підготовки учасників освітнього процесу до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, організації та проведення Тижня безпеки життєдіяльності, Дня цивільного захисту.

Заступник директора Немовицької ЗОШ I-III ст. з навчально-виховної роботи Жук Тетяна Сергіївна та завідувач ДНЗ «Марічка» Немовицької сільської ради Андрусова Лілія Євгенівна презентували документацію їх закладів з питань цивільного захисту та цивільної безпеки.

Представники Рівненської обласної організації «Товариство Червоного Хреста України»  провели наочний практикум з надання першої домедичної допомоги, ознайомили учасників з базовим набором речей, необхідним цивільній людині, щоб вижити в будь-якій екстремальній ситуації («екстрена валіза») тощо.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь