Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

"Маяк" Зносичі - володар Кубка відкриття футбольного сезону 2019 року

Дата: 14.04.2019 19:07
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

Сьогодні 14 квітня команда "Маяк" с.Зносичі стала переможцем футбольного турніру "Кубок відкриття футбольного сезону 2019 року".

В зональному етапі кубку зносицькі футболісти на стадіоні в с. Катеринівка боролись за вихід до півфіналу в групі із командами "Сокіл" с. Немовичі та "Колос" с. Стрільськ. За результатами ігор, що відбулися за коловою системою переможець "зони" визначався між Маяком і Соколом у серії пенальті, де влучнішими виявились гравці із Зносич - 3:2. 

У півфіналі турніру, який розігрувавсь на стадіоні ВПУ-22 в м. Сарни зустрілися Маяк і місцева команда "Фаворит". Основний час закінчився безгольової нічиєю, а у серії пенальті гравці Маяка "перестріляли" суперника з рахунком 4:5.

Фінал відбувся на стадіоні "Динамо" м. Сарни. Перемогу в кубку маяківці розіграли із кричильським "Колосом". І знову все вирішувалось у серії одинадцятиметрових ударів. Однак цього разу гравці Маяка не залишили шансів супернику, впевнено перемігши з рахунком 5:2 й здобувши другу за два дні велику перемогу.

Вітаємо всіх з перемогою й бажаємо успіху нашим футболістам у новому сезоні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь