A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров'я»

Дата: 05.04.2019 12:16
Кількість переглядів: 936

З нагоди Всесвітнього дня здоров`я, який щорічно відзначається 7 квітня, з метою пропаганди здорового способу життя й піднесення престижу занять фізичною культурою та руховою активністю школи Немовицької сільської ради приєдналися до участі у фестивалі ранкової зарядки "Рух заради здоров`я", що проводиться в Рівненській області.

Ранком 5 квітня у всіх школах нашої громади було проведено ранкову зарядку. До заходу було  загалом залучено декілька сотень учнів, які вийшли на шкільне подвір’я, щоб виконати комплекс фізичних вправ.

Проведення даного заходу сприяє фізичному розвитку дітей, підвищенню розумової працездатності, виховує в них дисциплінованість і організованість, а для молоді - це складова фізкультурно-оздоровчої роботи. Доведено, що регулярні заняття ранковою зарядкою надають загальнооздоровчу дію, підвищують імунітет, стимулюють діяльність усіх систем організму, покращують сон, апетит і загальне самопочуття.

Захід пройшов на належному організаційно-методичному та розвивально-творчому рівні. Всі учасники зарядки отримали велике задоволення, заряд  енергії та бадьорий настрій на увесь день.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь