Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

1 квітня - День сміху!

Дата: 01.04.2019 14:57
Кількість переглядів: 509

Фото без опису

Усім відомо, що усмішка – це «зарядка для обличчя». Яке ще заняття змусить усі м’язи обличчя збадьоритися, зарум’янить щоки, даруючи здоров’я.

Кажуть, одна хвилина щирого сміху рівноцінна 15-хвилинній їзді на велосипеді, а 10-15 хвилин сміху спалює стільки ж калорій, скільки міститься у плитці шоколаду, сприяє виробленню гормонів щастя та продовжує життя. Отож, хочеться вірити, що сьогоднішнє свято підняло настрій усім, хто прийшов у Катеринівську публічно-шкільну бібліотеку на свято гумору «В обіймах сміху» та у Зносицьку публічно-шкільну бібліотеку на літературні читання «Новинки-веселинки». Метою цих заходів було навчитись отримувати задоволення і радіти власним успіхам, виявляти бажання співати, танцювати, веселитися. Свято сміху і веселощів вдалося на славу!

Усмішка нічого не коштує, а дає багато. Вона збагачує тих, хто її отримує, і не збіднює тих, хто її дарує. Вона триває лише мить, але пам'ять про неї може лишитися назавжди. 

Хотілося б, звичайно, щоб хороший настрій та посмішки на обличчях як у дітей, так і у дорослих були не тільки в День гумору, а щодня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь