A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

1 квітня - День сміху!

Дата: 01.04.2019 14:57
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

Усім відомо, що усмішка – це «зарядка для обличчя». Яке ще заняття змусить усі м’язи обличчя збадьоритися, зарум’янить щоки, даруючи здоров’я.

Кажуть, одна хвилина щирого сміху рівноцінна 15-хвилинній їзді на велосипеді, а 10-15 хвилин сміху спалює стільки ж калорій, скільки міститься у плитці шоколаду, сприяє виробленню гормонів щастя та продовжує життя. Отож, хочеться вірити, що сьогоднішнє свято підняло настрій усім, хто прийшов у Катеринівську публічно-шкільну бібліотеку на свято гумору «В обіймах сміху» та у Зносицьку публічно-шкільну бібліотеку на літературні читання «Новинки-веселинки». Метою цих заходів було навчитись отримувати задоволення і радіти власним успіхам, виявляти бажання співати, танцювати, веселитися. Свято сміху і веселощів вдалося на славу!

Усмішка нічого не коштує, а дає багато. Вона збагачує тих, хто її отримує, і не збіднює тих, хто її дарує. Вона триває лише мить, але пам'ять про неї може лишитися назавжди. 

Хотілося б, звичайно, щоб хороший настрій та посмішки на обличчях як у дітей, так і у дорослих були не тільки в День гумору, а щодня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь