A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-річчя виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2019 11:15
Кількість переглядів: 1470

Фото без описуФото без опису

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-річчя виведення військ з Афганістану 14 лютого 2019 р. в Немовицькому будинку культури відбувся урочистий захід за участі працівників культури, учнів школи, представників влади та ветеранів бойових дій.

З щирими побажаннями добра і здоров’я, мирного неба звернулися до присутніх голова сільської ради Савчин Віктор Макарович, старости села Зносичі – Кичан Олександр Іванович та села Тинне – Трохимець Олександр Петрович.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх загиблих синів України у Афганістані, зокрема уродженців с. Зносичі Кичана Олександра Володимировича та с. Тинне Гречана Юрія Петровича. По закінченню урочистостей проведено покладання квітів до меморіальних дошок загиблих та могил померлих воїнів-афганців.

Учасники художньої самодіяльності закладів культури Немовицької сільської ради виконали пісні, танці, вірші присвячені армійському братерству, війні та миру, Батьківщині і просто життю.

Тож, щиро дякуємо, учасникам бойових дій за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність. Від щирого серця бажаємо їм і їх сім’ям здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, щастя, миру і добра.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь