Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Герб Немовицької ОТГ - обговорення

Дата: 04.02.2019 11:34
Кількість переглядів: 782

Пропонуємо до обговорення проект герба Немовицької ОТГ, розробленого рівненським геральдистом, членом Українського Геральдичного Товариства, Терлецьким Юрієм Петровичем. Ваші зауваження, пропозиції просимо залишити в коментарях під дописом.

Фото без опису

Опис герба

Основу герба складає щит, верхня частина якого прямокутна, а нижня - заокруглена півколом. Над щитом розміщена золота корона із п'яти колосків, що є символом українського села.

Червоне поле зі срібним хрестом - давній символ історичної Волинської землі, до якої відноситься наша громада. Червоний колір означає хоробрість, великодушність, мужність. Хрест - символ життя і належності до християнського світу.

Поле зеленого кольору символізує лісову місцевість, характерну для території, на якій знаходиться наша громада. Біла смуга з типовим для нашої місцевості орнаментом уособлює вишитий рушник, що є символом об'єднання, єдності.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь