A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Нарада з питань попередження та протидії домашнього насильства та допомоги постраждалим

Дата: 09.01.2019 15:32
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

Громадська орманізація "Центр підтримки громадських ініціатив ""Чайка"", за підтримки канадської організації Agriteam Canada Consulting Ltd, розпочала реалізацію в Рівненській області проекту "Взаємодія заради ефективного реагування на випадки домашнього насильства". Метою даного проекту є посилення ефективності реагування на випадки домашнього насильства у м. Рівне, Рівненському та Сарненському районах області.

В рамках взаємодії Центру "Чайка" з об'єднаними територіальними громадами, 9 січня в приміщенні Немовицької ЗОШ I-III ст. відбулася робоча зустріч представників відділу освіти, культури та з питань сім'ї молоді та спорту і навчальних закладів Немовицької сільської ради, які здійснюють заходи з протидії насильству та підтримки постраждалих осіб, з представником центру, юристом - Мельник Тетяною Дмитрівною.

Було розглянуто ряд важливих питаннь в сфері попередження та протидії домашнього насильства і допомоги постраждалим, зокрема зміни в Законі України "Про запобігання та протидію домашньому насильству", координацію взаємодії суб'єктів протидії домашнього насильства на місцевому рівні, допомогу постраждалим від насильства у громаді. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь