A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

З наступаючим Новим Роком!

Дата: 29.12.2018 20:18
Кількість переглядів: 926

Фото без опису

Зазвичай напередодні Нового року ми згадуємо пройдений шлях, оглядаємось на рік прожитий. Він був нелегкий, сповнений різноманітних подій, викликів та випробувань.

Та попри всі труднощі, були у минулому році свої здобутки. Всі ми – кожен з нас – гідно прожили кожну його мить, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: ми працювали та вчилися, кохали, народжували дітей, самі долали негаразди та допомагали іншим.

В новоріччя ми входимо із сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі. Чи здійсняться наші надії – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної клопіткої праці.

Тож будьмо патріотами нашої держави, патріотами нашого краю. Бо ж ми – українці – розумні, сильні й талановиті. Повіримо в себе, підтримаймо один одного, згуртуймося навколо спільної мети. Разом ми здатні творити дива.

Щиро і сердечно зичу кожному з Вас, дорогі земляки, здоров'я і щастя, добра і надії, здійснення світлих мрій та сподівань. Нехай у кожну Вашу оселю завітає Дід Мороз і виконає ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

Нехай Новий Рік стане для нас успішним і багатим гарними подіями і знайомствами, бажаннями і можливостями. Бажаю, щоб ми могли розділити радісні моменти з близькими людьми.

Нехай новорічне свято осяє кожну оселю світлом добра та надії, укріпить вірою душі та зігріє любов'ю серця, додасть сил та натхнення на наполегливу працю заради наших дітей та онуків, заради нашого рідного краю, заради всієї України!

З Новим роком, з новим щастям!

              Сільський голова                                                           Віктор Савчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь