A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 14.11.2018 11:20
Кількість переглядів: 770

Фото без опису

П О В І Д О М Л Е Н Н Я:

        15 листопада 2018 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні  Будинку культури с.Немовичі  (вул.Центральна, 8) відбудеться засідання сесії Немовицької  сільської ради.

        Засідання постійних комісій відбудуться 14 листопада 2018 року о 14.00 год. в приміщенні сільської ради.

Орієнтовний порядок денний:

1. Про затвердження порядку денного шістнадцятої сесії Немовицької сільської ради.

                                      Інформує: Колядко М.І. - секретар сільської ради

2. Про внесення змін до бюджету Немовицької сільської ради на 2018 рік.

                                      Інформує: Тищук Т.В. - нач.фінансового відділу с/ради

3. Про скасування реєстрації статуту територіальної громади Тинненської сільської ради, Сарненського району, Рівненської області, затвердженого рішенням 14 сесії Тинненської сільської ради ?? скликання № 1 від 14.02.2004 року.

                                      Інформує: Міщеня В.П. – юрист сільської ради

4. Про затвердження статуту Немовицької сільської об'єднаної територіальної громади.

                                      Інформує: Міщеня В.П. – юрист сільської ради

5. Про затвердження переліку об’єктів, які перебувають у власності територіальної громади Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області та підлягають приватизації.

                              Інформує: Міщеня В.П. – юрист сільської ради

6. Про затвердження звіту з незалежної оцінки майна – незавершеної будівництвом нежитлової будівлі за адресою: Рівненська область, Сарненський район, с. Немовичі, вул. Будівельна, 12.

                                      Інформує: Міщеня В.П. – юрист сільської ради

7. Про розірвання договору оренди земельної ділянки площею 0,3000 га, що знаходиться в с. Немовичі, вул. 1?го Травня, 21, між Немовицькою сільською радою та ДП «Оптіма-770-Р ТОВ «Севен Севенті Петролеум».

                              Інформує: Міщеня В.П. – юрист сільської ради

8. Про передачу індивідуально визначеного майна з балансу Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на баланс КНП «Немовицький ЦПМСД» Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.

                              Інформує: Міщеня В.П. – юрист сільської ради

9. Про розгляд заяви гр. Магрело Бориса Васильовича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1157 га в с. Немовичі, вул. Миру, 7.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

10. Про розгляд заяви гр. Мельник Ірини Василівни, жительки с. Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га в с. Немовичі, вул. Центральна, 103.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

11. Про розгляд заяви гр. Мички Надії Трохимівни, жительки м. Рівне, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га в с. Немовичі, вул. Шевченка, 66.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

12. Про розгляд заяви гр. Малаш Віри Валентинівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Грушевського.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

13. Про розгляд заяви гр. Палій Тетяни Миколаївни, жительки с. Катеринівка, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2070 га, яка розташована в с. Катеринівка, вул. Молодіжна.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

14. Про розгляд заяви гр. Марійчик Андрія Вікторовича, жителя с. Катеринівка, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1996 га, яка розташована в с. Катеринівка, вул. Молодіжна.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

15. Про розгляд заяви гр. Нікітчук Сергія Миколайовича, жителя с. Катеринівка, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2070 га, яка розташована в с. Катеринівка, вул. Молодіжна.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

16. Про розгляд заяви гр. Тишкова Миколи Анатолійовича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Широка.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

17. Про розгляд заяви гр. Овдеєва Сергія Володимировича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Бурштинова.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

18. Про розгляд заяви гр. Кіркової Тетяни Петрівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Бурштинова.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

19. Про розгляд заяви гр. Самойлюк Павла Леонідовича, жителя с. Зносичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Медова.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

20. Про розгляд заяви гр. Матюк Валентини Іванівни, жительки с. Тинне, про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2141 га, яка розташована в с. Тинне, вул. 8?го Березня.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

21. Про розгляд заяви гр. Миронця Василя Кузьмовича, жителя с. Тинне, про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1906 га, яка розташована в с. Тинне, вул. Грушевського, 1.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

22. Про розгляд заяви гр. Гудімова Ігоря Олеговича, жителя с. Тинне, про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1700 га, яка розташована в с. Тинне, вул. Зелена, 56.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

23. Про розгляд заяви гр. Колядко Катерини Петрівни, жительки с. Немовичі, про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Героїчна.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

24. Про розгляд заяви гр. Кузьмишина Івана Володимировича, жителя с. Немовичі, про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,16 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Вербова.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

25. Про розгляд заяви гр. Пацьоли Миколи Романовича, жителя с. Немовичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,1738 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Макарова, 1, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

26. Про розгляд заяви гр. Потаповича Ярослава Петровича, жителя с. Немовичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Хліборобів, 14, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

27. Про розгляд заяви гр. Гудімова Ігоря Олеговича, жителя с. Тинне, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне, вул. Зелена, 56, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

28. Про розгляд заяви гр. Миронця Василя Кузьмовича, жителя с. Тинне, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне, вул. Грушевського, 1, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

29. Про розгляд заяви гр. Бакунець Тетяни Сергіївни, жительки с. Тинне, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне, вул. Зелена, 54, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

30. Про розгляд заяви гр. Тимощук Вікторії Олександрівни, жительки с. Тинне, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

31. Про розгляд заяви гр. Корінця Миколи Олександровича, жителя с. Тинне, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

32. Про розгляд заяви гр. Котка Валерія Олександровича, жителя с. Тинне, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

33. Про розгляд заяви гр. Тишкова Миколи Анатолійовича, жителя с. Немовичі, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

34. Про розгляд заяви гр. Гаврильчик Ольги Іванівни, жительки с. Тинне, яка просить припинити право користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Погоня» площею 0,10 га, урочищі «Завал» площею 0,10 га, урочищі «Піль волока» площею 0,10 га.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

35. Про розгляд заяви гр. Савіна Михайла Логвиновича, жителя с. Тинне, який просить припинити право користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Вербичівка» площею 0,30 га, урочищі «Білий дуб» площею 0,10 га, урочищі «Владика» площею 0,20 га, урочищі «Застава» площею 0,10 га.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

36. Про розгляд заяви гр. Васильєва Анатолія Геннадійовича, жителя с. Тинне, який просить припинити право користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Вов'юнища» площею 0,10 га.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

37. Про розгляд заяви гр. Коток Людмили Іванівни, жительки с. Тинне, яка просить припинити право користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Погоня» площею 0,15 га.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

38. Про розгляд заяви гр. Захарчук Олександра Сергійовича, жителя с. Тинне, який просить припинити право користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Млинища» площею 0,10 га.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

39. Про розгляд заяви гр. Кичан Івана Михайловича, жителя с. Тинне, який просить припинити право користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Пеньки» площею 0,15 га.

                                      Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

40. Про розгляд заяви гр. Тишкова Миколи Анатолійовича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в с. Немовичі, вул. Широка, площею 0,0678 га.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

41. Про розгляд заяви гр. Мички Марії Станіславівни, жительки м. Сарни, про затвердження технічної документації щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації основних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 1.1419 га, яка розташована в с. Немовичі, по вул. Хміль.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

42. Про розгляд заяви гр. Мички Сергія Станіславовича, жителя м. Сарни, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації основних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,2837 га, яка розташована в с. Немовичі, по вул. Хміль.

                              Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

43. Про розгляд заяви гр. Мички Сергія Станіславовича, жителя м. Сарни, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації основних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 1,5817 га, яка розташована в с. Немовичі по вул. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь