A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Підсумки футбольного сезону 2018 року

Дата: 06.11.2018 11:38
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

В футбольному сезоні 2018 року Немовицьку об’єднану територіальну громаду представляли три футбольні команди: «Cокіл» Немовичі, «Маяк» Зносичі і «Случ» Тинне. Село Катеринівка в цьому році свою команду виставити не змогло.

Стартував сезон 22 квітня з «Кубка відкриття футбольного сезону 2018 р.», що провjдився в м. Сарни. Від Немовицької ОТГ участь в кубку прийняли 4 команди, включаючи «Динамо» Катеринівка. Однак, лише зносицький Маяк здолав группову стадію, пробившись до півфіналу, де зазнав поразки у грі з сарненським Фаворитом в серії пенальті - 0:0 (пен. 2:1).

29 квітня на стадіоні села Немовичі в рамках Кубка відкриття футбольного сезону 2018 відбулися ігри серед команд об’днаних громад північної зони Рівненської області. Крім команди Немовицької ОТГ участь в турнірі взяли команди Клесівської, Локницької, Висоцької та Миляцької ОТГ. Переможцем зони стала команда Клесівської ОТГ.

Основним турніром сезону традиційно був Чемпіонат Сарненського району, який в цьому році розпочався 6 травня. Cокіл та Маяк виступали в I лізі першості, Случ – в II лізі. За підсумками чемпіонату I ліги команда з Немович зайняла 11 місце з 12 команд, набравши 17 очок (22 матчі: 5 перемог, 2 нічиї, 15 програшів). Зносицька команда набрала 37 очок й посіла 5 місце (22 матчі: 11 перемог, 4 нічиї, 7 програшів). В II лізі «Случ» Тинне посів підсумкове 4 місце серед 9 команд (16 матчів: 9 перемог, 2 нічиї, 5 програшів).

В Кубку Сарненського району немовицький Сокіл пробився до 1/4 турніру, тоді як зносицький Маяк до 1/2, де поступився майбутньому переможцю – команді із Великого Вербчого. Тинненський Случ не пройшов першу стадію змагання.

Завершився сезон «Кубком закриття футбольного сезону 2018 р.», який був проведений 4 листопада в м.Сарни. Із трьох команд Немовицької ОТГ групову стадію здолала лише команда із Зносич. У півфіналі Маяк з рахунком 0:4 переміг «Фаворит» Сарни, а у фіналі турніру поступився переможцю чемпіонату «Граніту» із Клесова - 1:0.

Юнацькі склади (до 16-ти років) команд «Cокіл» Немовичі і «Маяк» Зносичі приймали участь в чемпіонаті Сарненського району серед юнаків. Команда з Немович зайняла 7 місце з 12 команд, набравши 32 очка (22 матчі: 10 перемог, 2 нічиї, 10 програшів). Зносицька команда набрала 51 очко (22 матчі: 16 перемог, 3 нічиї, 3 програшів) й посіла призове 2 місце.

12 липня на стадіоні села Немовичі був проведений зональний етап Кубку району серед юнаків. Участниками зони були юнацькі команди із Немович, Зносич, Тинного і Чудля. Перше місце в зоні зайняли юнаки із Зносич, які по різниці забитих/пропущених м'ячів випередили команду з Немович. У півфіналі турніру зносицька команда поступилась команді з Тутович.

За підсумками сезону Сарненська районна федерація футболу визнала стадіон команди «Сокіл» Немовичі найкращим серед стадіонів всіх команд, які приймали участь в першості району I і II ліг. Команда «Маяк» Зносичі зайняла перше місце серед команд Сарненського району в комбінованому заліку, який розраховувався по сумі очок, набраних в першості району дорослим і юнацьким складом команди.

Хлопці 2006 року народження з Немовицької і Зносицької ЗОШ I-III ст. приймали участь в обласних змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч».  Восени 2017 року команди пройшли районний відбір. 27 квітня в м. Березне відбулися обласні зональні змагання турніру. Переможцем зони стала команда Немовицької ЗОШ I-III ст. На початку травня вона прийняла участь в фінальних обласних змаганнях, зайнявши високе 4-е місце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь