A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відкриття Інклюзивно-ресурсного центру в с.Тинне

Дата: 18.10.2018 10:41
Кількість переглядів: 1280

Фото без опису

17 жовтня у приміщенні Тинненської школи I ступеня відбулося урочисте відкриття Інклюзивно-ресурсного центру для дітей із особливими освітніми потребами, які проживають на території Немовицької об’єднаної громади.  Крім батьків, дітей та всіх зацікавлених на відкритті були присутні голова громади Савчин Віктор Макарович, начальник відділу освіти Немовицької сільської ради Макриця Людмила Іванівна, гості із Сарн і Рівного: голова Сарненської райдержадміністрації Яковчук Ярослав Володимирович, голова Сарненської районної ради Серпенінов Руслан Петрович, заступник начальника управління освіти і науки Рівненської держадміністрації Ладюк Ольга Дмитрівна.

Заклад створений для того аби діти із особливими освітніми потребами нашої громади, віком від двох до вісімнадцяти років, могли отримати не тільки корекційно-розвиткові послуги, а й комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку.

Три кабінети центру розташували в окремому крилі і забезпечили усією необхідною технікою, дитячими меблями, наочними та дидактичними матеріалами.


На сьогоднішній день в Рівненській області зареєстровано дев’ятнадцять аналогічних центрів. Усього на Рівненщині планують відкрити більше трьох десятків інклюзивних закладів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь