A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

День захисника України – свято нескорених!

Дата: 08.10.2018 15:10
Кількість переглядів: 852

День захисника України – це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів.

7 жовтня 2018 року напередодні Дня захисника України та величного храмового свята Покрови Пресвятої Богородиці в будинку культури с. Зносичі відбувся святковий захід, організований і проведений спільними зусиллями працівників Тинненського та Зносицького будинків культури.

Привітали усіх присутніх голова громади Віктор Савчин та старости с. Зносичі Олександр Кичан та с. Тинне Олександр Трохимець.

В ході заходу було вшановано всіх борців за незалежність України, ветеранів, які кували перемогу у Другій Світовій війні, воїнів-інтернаціоналістів, що брали участь у збройних конфліктах, а також ветеранів і учасників антитерористичної операції на сході України. Саме вони боронили і сьогодні боронять країну і саме для них звучали особливі слова подяки та шани.

Також, дали «напутнє слово» молодим призовникам, які наступні півтора року будуть виконувати почесний обов’язок перед Батьківщиною. Матері повязали своїх синів рушниками-оберегами, а дівчата – стрічками. Свої настанови роздав майор запасу Самойлик Сергій Олександрович і благословив отець Анатолій – настоятель Свято-Георгіївського храму.

Захід супроводжувався композиціями патріотичного спрямування, що додавало урочистості та святковості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь