A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Спасибі Вам, що ви на світі є!

Дата: 05.10.2018 10:22
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято – День працівників освіти. Цей день є особливим. Це святкове вбрання, аромат квітів, кульки, звучання святкової музики, панування святкового настрою.

І в переддень цього свята, 4 жовтня 2018 року відбувся святковий захід для освітян Немовицької сільської ради.

Захід було проведено у формі уроку. Немовицький Будинок культури перетворився на клас у стилі НУШ. На уроці були присутніми вчителі Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст., Тинненської ЗОШ І-ІІІ ст., Катеринівської ЗОШ І ст., Тинненської ЗОШ І ст. та Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст. Із теплими привітаннями завітали Немовицький сільський голова Віктор Савчин, старости сіл Тинне Олександр Трохимець та Зносич Олександр Кичан. Також були запрошеними спеціальні гості – голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук та депутат Рівненської обласної ради Людмила Мариніна, які нагородили Почесною грамотою та пам’ятним знаком обласної ради п’ятьох освітян Немовицької сільської ради.

Без уваги не залишили жодного педагога. Особливо цей день запам’ятається новопризначеним, які після пройденого «іспиту» зачитали клятву і були посвяченими у вчителі.

Особливі слова вдячності пролунали для вчителів, які завершили невтомну педагогічну працю на шкільній ниві та виховали не одне покоління учнів. Вони мали змогу зустрітися зі своїми колегами та побачити своїх учнів, тепер уже вчителів.

Хвилиною мовчання пом’янули і тих вчителів які пішли з життя. Вони не забуті, вони завжди з нами: у нашому серці, у нашій пам’яті.

До привітань долучилися також і працівники Будинку культури та учні школи, які прикрасили свято художніми номерами.

Завершився незвичайний урок веселими конкурсами, хвилею оплесків, щирістю посмішок, морем побажань.

Фотографії >>



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь