A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Вітаємо з Днем працівника освіти!!!

Дата: 03.10.2018 16:10
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

Осінь єдина пора року, яка вчить.

У душі кожної людини вона залишається порою, коли треба йти до школи, вчитися. «Учителем школа стоїть» - ці слова Івана Франка, сказані у далекому 1892 році, стали крилатими. Саме сьогодні у переддень Дня працівників освіти маємо гарну нагоду привітати усіх педагогів нашої громади з професійним святом.

Вчительська праця завжди була і буде подвижницькою. Адже саме вчитель творить сьогодення, продовжує славні і сильні традиції. Саме йому, вчителю, держава доручає неоціненний скарб – Дитину.

Цьогоріч у закладах дошкільної освіти виховується 246 діток. Скільки тепла, любові, терпіння потрібно мати, щоб від батьківських теплих рук прийняти малятко у заклад і створити такі умови, щоб замінити хоч і тимчасово, на певний період, домівку. Дякуючи людям, які самовіддано працюють у дошкіллі, наші наймолодші мешканці Немовицької сільської ради зростають здоровими, допитливими, гармонійно розвинутими, готовими до шкільних наук.

Для 2041 учня створені відповідні умови у п’яти закладах загальної середньої освіти. У школі формується особистість, її громадська позиція та моральні якості. Тут вирішується, чи людина захоче і чи зможе навчатися упродовж життя.

Аналіз кадрового складу у школах вказує на наявність якісного педагогічного потенціалу за професійною ознакою. Кожен вчитель-предметник виконує покладену на нього місію: допомагає розкривати та розвивати здібності, таланти кожного школяра на основі партнерства між учнями і батьками. Завдячуючи наполегливій системній роботі вчителів, учні наших шкіл є переможцями та призерами Всеукраїнських предметних олімпіад, турнірів, конкурсів, Малої академії наук України; досягають гарних результатів при проходженні  зовнішнього незалежного оцінювання, що дає змогу стати їм студентами вищих навчальних закладів України.

Висококваліфікований, відданий своїй справі освітянський колектив нашої громади надає кожному мешканцю якісні освітні послуги. Слова щирої вдячності Вам, шановні педагоги. За щоденну напружену працю, професіоналізм, самовідданість, щирість та людяність, терпіння та мудрість. Від Немовицької сільської ради, відділу освіти, культури та з питань сім'ї, молоді та спорту щиро вітаємо Вас з професійним святом. Зичимо усім міцного здоров’я, достатку, удачі, успіхів, родинного тепла і затишку, миру, добра, злагоди, довголіття, незгасної іскри та творчого розвитку.

Слова високої шани і поваги для Вас, шановні ветерани педагогічної праці, саме Ви, передали нам у спадок велику любов до дитини. Ваші мудрість та жертовність педагога зберегли і примножили найкращі освітянські традиції, возвеличили значення вчителя – провідника вічних вселюдських цінностей.

У світлі змін, прийняття нового закону «Про освіту», переконані, що вся освітянська спільнота нашої громади творитиме Нову українську школу, бо від нас залежить майбутнє та забезпечена старість кожного українця. Освітянин – це не просто професія – це покликання і поклик душі. У нас одна мета – зведення величного храму знань.

     Зі святом Вас, шановні освітяни!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь