A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулося засідання обласної школи управлінської майстерності

Дата: 28.09.2018 15:43
Кількість переглядів: 787

26 вересня 2018 року на базі закладів загальної середньої освіти Козинської ОТГ відбулося заняття обласної школи управлінської майстерності із проблеми «Формування професійної мотивації менеджера освіти в умовах децентралізації влади». Тема заняття: «Роль керівника в забезпеченні децентралізованого управління закладом освіти». У засіданні взяли участь і представники нашої громади – начальник відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту Макриця Людмила Іванівна та директор Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст. Зубчинська Оксана Григорівна.

Організатори заходу розкрили основний зміст діяльності керівника закладу освіти як лідера нових освітніх змін, визначили роль органів місцевого самоврядування у створенні єдиного освітнього простору на рівні об’єднаної територіальної громади, ознайомили з системою роботи органу управління освітою з проблем моделювання управлінської діяльності керівника сучасного закладу освіти в умовах ОТГ, презентували досвід роботи закладів загальної середньої освіти Козинської сільської ради в умовах децентралізації влади.

Всі учасники семінару, а це представники закладів освіти області, ОТГ, мали змогу поспілкуватися між собою, поділитися досвідом, поговорити про наболіле. Адже час реформ – небезпечний та складний. Однак усі присутні готові до змін і вірять у їх ефективність.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь