Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Освітня нарада

Дата: 19.09.2018 10:56
Кількість переглядів: 1161

Фото без опису

18 вересня в Будинку культури села Немовичі відбулася освітня нарада з теми «Актуальні проблеми організації освітнього процессу в закладах освіти Немовицької сільської ради в 2018-2019 навчальному році». Участь в нараді прийняли директори, заступники директорів, члени міжшкільної методичної ради закладів освіти Немовицької сільської ради і представники Рівненського обласного інституту післядипломної освіти (РОІППО): проектор з науково-методичної роботи Мельник Надія Адамівна, завідувачка кабінетом роботи з обдарованими дітьми Кузьмін Олена Євменіна та методист української мови та літератури кабінету суспільно-гуманітарних предметів Піддубний Микола Адамович.

Надія Адамівна докладно ознайомила присутніх з деталями впровадження в освітній простір стандартів Нової Української Школи. Микола Адамович розповів про те, якими компетентностями повинен володіти сучасний вчитель і яким має бути шкільний урок згідно вимог Нової Української Школи. Олена Євменівна проінформувала про конкурси й турніри, в яких протягом навчального року можуть продемонструвати свої знання й таланти обдаровані діти шкіл нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь