A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся конкурс на краще спортивне село 2018 року!!!

Дата: 10.09.2018 12:12
Кількість переглядів: 650

З нагоди Дня фізичної культури і спорту 8 вересня в м. Сарни відбулись обласні сільські спортивні ігри Рівненщини «Краще спортивне село 2018 року» серед команд старостинських округів об’єднаних територіальних громад.

Нашу Немовицьку ОТГ представляла команда спортсменів села Тинне. Учасники приїхали мотивовані та добре підготовлені. Так, у турнірі з волейболу команда на чолі з Славою Сергієм зайняла перше місце, також одним з найвидовищніших та найцікавіших змаганнь програми було перетягування канату, де тинняни здобули перемогу. В турнірі з шашок друге місце виборола Ірина Абрамчук. В настільному тенісі також почесне друге місце зайняла Аліна Тарапунець.

Напружена боротьба привела команду Немовицької ОТГ с. Тинне до почесного ІІ місця, і хоча учасники не завоювали титул кращого спортивного села північної зони області, але вони показали достойну, злагоджену командну гру.

Вітаємо учасників з гарним результатом та бажаємо вісім спортсменам міцного здоров'я, великих здобутків, наполегливості, наснаги та нових перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, що символізує силу, велич духу і мужність!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь