A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 05.09.2018 11:13
Кількість переглядів: 1036

Фото без опису

П О В І Д О М Л Е Н Н Я:

 

        11 вересня 2018 року о 10 год.00 хв. в приміщенні  Будинку культури с.Немовичі  (вул.Центральна, 8) відбудеться засідання сесії Немовицької  сільської ради.

 

Засідання постійних комісій  відбудуться у понеділок 10 вересня 2018 року о 14.00 год. в приміщенні Немовицької сільської ради (вул.Центральна, 4).

 

П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й:

1. Про затвердження порядку денного  сесії  Немовицької  сільської ради

                             Інформує: Колядко М.І.-секретар сільської ради    5 хв.

2.Про внесення змін до бюджету сільської ради на 2018 рік.

                             Інформує: Тищук Т.В.нач.відділу сради                   15 хв.

3. Про розгляд відношення дошкільного навчального закладу загального типу «Марічка» комунальної власності Немовицької сільської ради щодо звільнення від сплати за харчування в дитячому садочку Васильчика В.М.

                          Інформує: Тищук Т.В.нач.відділу сради                       5 хв.

4. Про розгляд відношення дошкільного навчального закладу загального типу «Марічка» комунальної власності Немовицької сільської ради щодо звільнення від сплати за харчування в дитячому садочку Батир І.О.

                          Інформує:  Тищук Т.В.нач.відділу сради                        5 хв.

5. Про розгляд відношення дошкільного навчального закладу загального типу «Марічка» комунальної власності Немовицької сільської ради щодо звільнення від сплати за харчування в дитячому садочку Саварин А.В.

                          Інформує:  Тищук Т.В.нач.відділу сради                         5 хв.

6. Про розгляд відношення дошкільного навчального закладу загального типу «Марічка» комунальної власності Немовицької сільської ради щодо звільнення від сплати за харчування в дитячому садочку Рубель М.Л.

                          Інформує:   Тищук Т.В.нач.відділу сради                       5 хв.

7.Про внесення змін до складу Тендерного комітету

                             Інформує:Шмалюх О.В.                                              10 хв.

8.Земельні питання:     

1.Розгляд заяви гр. Мички Миколи Григоровича, жителя  с. Немовичі про затвердження проекту із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в  с. Немовичі вул. Яблунева.

2.Розгляд заяви гр. Попенко Руслани Олександрівни, жительки  с. Немовичі про затвердження проекту із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в  с. Немовичі

вул., Грушевського.

3.Розгляд заяви гр. Мельник Оксани Парфенівни жительки  с. Немовичі  про затвердження проекту із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) загальною площею 0.1500  га, яка  розташована в  с. Немовичі  вул. Фруктова.

4.Розгляд заяви гр. Бондар Віти Тодотівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) загальною площею 0,2120 га, яка розташована в  с. Немовичі вул. Поляна.

5.Розгляд заяви гр. Городнюк Людмили Антонівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в  с. Немовичі вул. Бурштинова.

6.Розгляд заяви гр. Тимощук Світлани Петрівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в  с. Немовичі вул. Яблунева.

7.Розгляд заяви гр. Ярош Галини Устимівни, жительки м. Березне про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність, цільове призначення якої змінюється (з будівництва та обслуговування будівель торгівлі) за рахунок земель які перебувають у власності гр.. Ярош Галини Устимівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) загальною площею 0,0098 га, яка розташована в  с. Тинне вул. Шкільна.

8.Розгляд заяви гр. Марковець Івана Івановича, жителя м. Сарни про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) за рахунок земель наданих у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, яка розташована в  с. Немовичі вул.. Тиха.

9.Розгляд заяви гр.. Жук Аполінарії Іванівни, жительки  с. Немовичі  про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,1252 га, яка  розташована в с. Немовичі вул. Центральна , 22Зарічна, 15 Васильовича ид Н.Ю.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

10.Розгляд заяви гр.. Жук Івана Григоровича, жителя  с. Немовичі  про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,1432 га, яка  розташована в с. Немовичі вул. Центральна , 20Зарічна, 15 Васильовича ид Н.Ю.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

11.Розгляд заяви гр.. Наконечного Володимира Сергійовича, жителя  с. Немовичі  про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка  розташована в с. Немовичі вул. Широка, 35Зарічна, 15 Васильовича ид Н.Ю.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

12.Розгляд заяви гр..  Панасюка Петра Володимировича, жителя  с. Зносичі  про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка  розташована в с. Зносичі вул.. Молодіжна, 5Зарічна, 15 Васильовича ид Н.Ю.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

13.Розгляд заяви гр..  Панасюка Петра Володимировича, жителя  с. Зносичі  про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,4440 га, яка  розташована в с. Зносичі вул.. Молодіжна, 5Зарічна, 15 Васильовича ид Н.Ю.  для ведення особистого селянського господарства.

14.Розгляд заяви гр. Тимошенко Марії Юріївни жительки с. Немовичі, яка  просить  надати  дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) в межах села Немовичі вул.. Грушевського  загальною площею 0.1500 га. за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови.

15.Розгляд заяви гр. Жук Сергія Васильовича жителя с. Зносичі, який  просить  надати  дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) в межах села Зносичі вул.. Медова  загальною площею 0.2500 га. за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови.

16.Розгляд заяви гр. Колядко Галини Василівни жительки с. Немовичі, яка  просить  надати  дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) в межах села Немовичі вул.. Героїчна, 11  загальною площею 0.2500 га, за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови.

17.Розгляд заяви гр. Яковець Галини Кузьмівни жительки с. Немовичі  прошу надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в с. Немовичі пров. Ентузіастів, 4, площею 0,08 га.

18.Розгляд заяви гр. Потаповича Івана Петровича про узгодження процедури підписання сусідами технічної документації за адресою с. Немовичі, вул. Хліборобів, 14

19.Розгляд заяви гр. Письменного Руслана Володимировича жителя  с. Катеринівка  прошу поставити  мене на чергу для надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Немовичі .

20.Розгляд заяви гр. Жука Єдуарда Вікторовича, жителя  с. Немовичі вул.. Хміль, 32  про припинення членства в особистому селянському господарстві.

21.Розгляд заяви гр. Колядко Катерини Петрівни, жительки с. Немовичі вул.. 1-го Травня  про припинення членства в особистому селянському господарстві.

22.Розгляд заяви гр. Кіркової Лариси Володимирівни жительки с. Немовичі, яка  просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2476  га в с. Немовичі  вул. Гагаріна, 40.

 

                            Інформує: Савчин В.М.-сільський голова                  50 хв.      

9.Різне         

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь