A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Дитячий християнський табір "Дивокрай"

Дата: 13.08.2018 16:10
Кількість переглядів: 1785

     З 12 серпня 2018 року на стадіоні села Немовичі розпочав свою роботу дитячий християнський табір "Дивокрай". Організатором табору виступила церква Християн Віри Євангельської села Немовичі.

        На урочисте відкриття були запрошені Немовицький сільський голова Савчин Віктор Макарович, помічник народного депутата України Євтушка Сергія Миколайовича - Лавор Олексій Федорович, депутат обласної ради - Мариніна Людмила Василівна, викладач Львівської богословської семінарії - Коваль Дмитро Анатолійович, начальник відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту Немовицької сільської ради - Макриця Людмила Іванівна, заступник директора з виховної роботи Немовицької ЗОШ I-III ст. - Жук Тетяна Сергіївна. 

        Організатори подбали  про те, щоб кожен день перебування дитини у таборі був активним, пізнавальним та пам’ятним. На дітей, які були розподілені на вікові групи, чекали цікаві й повчальні табірні ігри. Під час вечірніх планувань наставники проводили у своїх групах виховні бесіди з дітьми.

         Цікавим  та змістовним для батьків був організований круглий стіл на тему «Як виховувати дітей в сучасному суспільстві». В обговоренні даної теми взяли участь батьки та  запрошені.

           Сімейне виховання має величезне значення у вихованні, освіті і становленні будь-якої людини. Можна сказати, що це фундамент на якому будуватиметься все подальше життя. І від того наскільки добротний, і твердий цей фундамент залежить дуже багато чого в долі людини.

         В. Сухомлинський писав: "Старість неминуча, смерть невблаганна, а від поганих дітей можна дім зберегти як від вогню. І це залежить не тільки від самих дітей". Добре ставлення до дитини в сім'ї, у школі є запорукою того, що дитина виросте доброю. Важливо виховувати дитину так, щоб вона брала приклад з життя батьків. А щоб дитина була другом і порадником для батьків, щоб до її думки прислухалися в сім'ї - це є велике мистецтво.

      На обговорення були винесені ряд питань, зокрема «З якими основними проблемами діти стикаються сьогодні?», Які реальні можливості має школа для виховання дітей у сучасних умовах?», «Яка роль церкви у вихованні підростаючого покоління?» тощо. До уваги присутніх була також представлена презентація про проблеми дітей в Україні.

       Підсумовуючи результати роботи круглого столу Гроц Олександр Райнгольдович – пресвітер церкви Християн Віри Євангельської села Немовичі (організатор даного заходу) запропонував всім присутнім об’єднатися заради дітей,  адже якщо ми сьогодні не будемо звертати уваги на наших дітей, ми можемо втратити майбутнє.

     Вперше, але сподіваємося не в останнє, на території Немовицької сільської ради  у такому форматі (за участю влади, батьків, школи) відбувся такий захід

 

      Від імені батьків і дітей села Немовичі, голова Немовицької сільської ради Савчин Віктор Макарович, висловлює щиру подяку релігійній громаді і всім тим, хто долучився до організації відпочинку дітей.

Більше фото >>

Презентації 1, 2 >>

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь