A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відсвяткували 485 річницю Дня села Немовичі

Дата: 13.08.2018 13:44
Кількість переглядів: 776

5 серпня 2018 року гучно відсвяткували свою 485 річницю жителі мальовничого села Немовичі. Надзвичайно людно було на сільському стадіоні «Сокіл», куди зібралися чи не всі – від малого, до великого.

Програма свята була дуже насиченою та розрахованою на всі вікові категорії. Навіть наймолодше покоління могло досхочу повеселитися, відвідавши атракціони.

Також були проведені різноманітні дитячі та дорослі спортивні змагання, у яких мали змогу взяти участь усі охочі. До того ж переможці змагань отримали цінні подарунки.

Фанати ж футболу в цей день вболівали за свою улюблену команду, адже відбувся матч Чемпіонату району по футболу «Сокіл» Немовичі – «Колос» Кричильськ.

Під час свята до уваги гостей була представлена виставка народних умільців села. А ще було презентовано кулінарні шедеври місцевих господинь. Усі бажаючі мали змогу познайомитися з виробами народного мистецтва та покуштувати смачні страви.

Ведучі свята від усього серця вітали теплими словами односельчан. Нагородили народних умільців грамотами та цінними подарунками.

Сільські аматори сцени організували святковий концерт, який продовжили запрошені гості з Сарненського районного Будинку культури.

Вперше в Немовичах відбувся холі-фест, учасники якого щедро обсипали порошковою фарбою одне одного, залишаючи яскраві сліди на волоссі, обличчі та одязі.

Завершилося дійство святковою дискотекою під зоряним небом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь