A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Виїзний День депутата у громаді – як обранці вивчали проблеми сіл Немовицької об’єднаної територіальної громади.

Дата: 23.06.2018 11:47
Кількість переглядів: 852

У всього, що будується чи змінюється, має бути план, орієнтир для подальшого руху, інакше результат передбачити дуже складно. 21 червня  2018 року в Немовицькій сільській раді вперше відбувся  виїзний  День депутата, метою  якого було вивчення депутатами проблем сіл Тинне та Зносичі, а також ознайомлення  із  об’єктами  соціальної сфери та інфраструктури, що входять до складу громади. Цього дня була доволі насичена програма, яку заздалегідь похвилинно  спланували, аби нічого не упустити.

Фото без опису
      "Створити у кожному селі нашої  громади хороші умови для життя людей - це основний орієнтир депутатського корпусу, виконавчого комітету та апарату Немовицької сільської ради.  І жителі  громади повинні бачити, який шлях для цього є оптимальним», -  зазначив сільський голова Віктор Макарович Савчин під час свого виступу. 
      «Сьогодні, ми маємо вивчити проблеми та скласти перспективний  план, який ґрунтуватиметься на чітких економічних, територіальних, демографічних та інших розрахунках,  Але перспективний план – не догма. Не потрібно боятися, що його необхідно буде змінювати. Плани змінюються, коригуються, і це нормально, але білих плям в цих планах бути не повинно», - сказав  Віктор  Савчин.
         Під час відвідування закладів освіти, керівники установ Тинненської ЗОШ І ступеня (директор Коток Н.Ю), Тинненської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Титечко В.П.), Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Власюк М.С.) детально розповіли та показали депутатам куди та на що були потрачені виділені сільською радою кошти, вказали на проблеми, що потребують вирішення. Вони  подякували сільському голові та депутатам  за виділення коштів для проведення поточних ремонтів у школах. Варто зауважити, що цьогоріч до проведення ремонтних робіт батьківські кошти не залучалися.  Натомість, депутати відмітили  проведення якісних ремонтів у школах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
          Також, вони  відвідали заклади  культури с. Тинне, с. Зносичі, де проводяться  урочисті  заходи,  зустрічі  та концерти місцевих аматорів сцени.

Фото без описуФото без описуЗауваження прозвучали в адресу директора Будинку культури с. Тинне, за неналежне   утримання глядацької зали. Були встановлені терміни на їх усунення.

Фото без опису
  Депутати оглянули  приміщення дитячого садочка с. Тинне. Наразі,   на обліку для влаштування дітей у заклад дошкільної освіти с. Тинне перебуває 122 дитини, а для відновлення його роботи необхідно  значні капіталовкладення, зокрема  необхідно відновити систему водовідведення та замінити газове опалення на енергоефективне. Сільський голова подякував вихователям даного садочка за те, що вони докладають максимум зусиль аби зберегти його. 

Фото без опису

Керівник АЗПСМ Тинненської дільниці (Речун А.Г.) ознайомив депутатів  із проблемами  медицини в селі. Зокрема, зупинився на раціональному використанні приміщення відведеного для амбулаторії.

Фото без описуФото без описуПідсумовуючи День депутата в Немовицькій сільській раді,   обранці відзначили необхідність проведення таких заходів, адже на власні очі мали можливість побачити як працюють установи, заклади комунальної власності територіальні громади. 
Одночасно, сільський голова  Віктор  Савчин в підсумку зазначив: «Ми всі повинні усвідомити, що тільки тісна і наполеглива співпраця  депутатів, виконавчого комітету та апарату сільської ради дасть можливість    населенню нашої громади  відчути якісні зміни». 
 
Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь