A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

День медичного працівника

Дата: 15.06.2018 14:13
Кількість переглядів: 787

У суботу 16 червня в приміщенні будинку культури села Немовичі відбудеться святковий концерт, приурочений до Дня медичного працівника. Початок о 16.00 год. Запрошуються усі бажаючі.

Фото без опису

Привітання!

Шановні медичні працівники Немовицької об'єднаної громади: лікарі, фельдшери, медсестри, ветерани охорони здоров’я! Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем медичного працівника!

Хочу висловити щиру подяку за  Вашу працю, за повернуте пацієнтам здоров’я та надію,  людяність та співпереживання. Ваші щирі серця відновлюють радість життя, дарують віру у зцілення. Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже у ваших руках — людські життя. Без жодних сумнівів можна сказати, що однією із найблагородніших та найважливіших професій є професія медика. Адже медики – це еліта української нації, без якої не можна розраховувати на успішний розвиток нашої держави. Безсонні ночі, ненормований графік, надзвичайне фізичне та емоційне навантаження – така доля не кожному під силу. Це робота лише для сильних духом.

Знання і вміння лікаря, який рятує життя, захищає своєю працею радість і щастя тисяч людей, завжди цінувалися як особливий талант. - І хоч цей шлях нелегкий і тернистий, але спільно, у консолідованій співпраці з депутатським корпусом, з громадою ми зможемо подолати всі труднощі, які виникають в галузі медицини нашої ОТГ.

Тож бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я та благополуччя!

Нехай усе, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! І нехай виконання благородної місії медичного працівника приносить Вам  професійне задоволення та зміцнює добробут!

Немовицький сільський голова                                                     Савчин Віктор Макарович

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь