A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Лідери учнівського самоврядування Немовицької ОТГ взяли участь у XII обласному зборі лідерів

Дата: 15.06.2018 12:40
Кількість переглядів: 665

11-12 червня 2018 року в Гощанському районі  проводився ХІІ обласний збір лідерів учнівського самоврядування Рівненщини за участю 98 учнів та координаторів із 18 районів області та 4 об’єднаних територіальних громад.

Фото без опису

Збір проводився на базі двох закладів освіти: КЗ «Гощанський районний центр дітей, юнацтва та молоді» Гощанської районної ради (смт. Гоща, вул. C. Наливайко, 3) та КЗ «Тучинський навчально-реабілітаційний центр» Рівненської обласної ради.

Програма обласного збору була цікавою і насиченою. Упродовж двох днів лідери брали участь у наступних заходах: засіданні обласної ради лідерів учнівського самоврядування, в ході якого  проведено звіт президії обласної ради про  роботу за навчальний рік; екскурсія до Свято-Покровського жіночого монастиря та Гощанського парку. У ході екскурсії до Гощанського парку його учасники побачили садибу Валевських та дерево гінкго, завезене із Китаю.

Із метою розвитку соціальної активності дітей, лідерських якостей, навичок командної взаємодії були проведені різнопланові заходи: ділова гра «Загублені в часі”» (для налагодження командної взаємодії в учнівському середовищі), проект менеджмент «Платформа від А до Я»; Лідерська вечірка та "Караоке", де юнаки та дівчата не тільки розважалися, а й показали які вони талановиті, квест-гра «Я маю право», яку провела представник Міністерства юстиції України.

Молодь змагалася у спритності та вправності, а також демонструвала свої правові знання. Організаторами квесту стали Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області, Координаційна рада молодих юристів, Управління освіти та науки Рівненської ОДА.

Лідери не тільки поспілкувалася разом, а й показали гарні знання. Долаючи етапи квесту, діти проявили свої творчі здібності, довели, що вміють працювати в команді і мають хороший, як на свій юний вік, рівень правових знань. Команда в якій приймали участь лідери Сарненського району та Немовицької ОТГ стали переможцями та були нагороджені медалями та солодкими подарунками від представників Міністерства юстиції.

Всі заходи були організовані та проведені на високому рівні. У ході проведення збору будо підбито підсумки роботи обласної ради старшокласників Рівненщини «Імпульс» за напрямками роботи: патріотичним, екологічним, волонтерським. Лідери звітували про діяльність своїх осередків та напрацювали орієнтири роботи на новий навчальний рік. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь