A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Підготовка шкіл до початку нового навчального року

Дата: 12.06.2018 12:09
Кількість переглядів: 1955

Щойно закінчився навчальний рік, відлунали останні дзвоники, а заклади освіти Немовицької сільської ради  вже розпочали активну роботу щодо підготовки до нового 2018- 2019 навчального року.

Фото без опису

       Немовицький сільський голова Віктор Савчин 15.05.2018 року провів робочу нараду з керівниками закладів освіти  щодо проведення поточних, капітальних ремонтних робіт у школах. Він зазначив, що для нього було і залишається пріоритетом – зміцнення, покращення  матеріально - технічного стану закладів освіти. Проте, основний обсяг робіт в цьому році буде спрямований на проведення поточних ремонтів навчальних закладів. На ці цілі   спрямовано  120 тис. грн. бюджетних коштів.

        08 червня 2018року  сільський голова разом із начальником відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді на спорту  відвідали навчальні заклади Немовицької сільської ради, де ознайомилися із проведенням  поточних ремонтних робіт. Приємно відзначити, що в плідній співпраці із батьками, вчителями готовність шкіл до початку навчального року вже складає 70 відсотків. 

До початку навчального року готовність кожного навчального закладу до роботи буде перевірятися спеціально створеною комісією, в результаті роботи якої буде видано акти готовності.

        Підсумки огляду готовності дошкільних та загальноосвітніх   навчальних закладів будуть підведені на серпневій педагогічний конференції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь