A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Черговий етап декларування

Дата: 12.03.2018 15:12
Кількість переглядів: 799

Немовицька сільська рада повідомляє депутатів Немовицької сільської ради VII скликання, що Законом України «Про запобігання корупції» встановлено обов’язок подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

Згідно з пунктом 1 частини 1 статті 3 Закону України «Про запобігання корупції» депутати місцевих рад віднесені до осіб, зобов’язаних подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Звертаємо вашу увагу щодо необхідності неухильного дотримання вищезазначених вимог, оскільки чинним законодавством передбачено адміністративну відповідальність за несвоєчасне подання декларації (стаття 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та кримінальну – за декларування завідомо недостовірних відомостей (стаття 366-1 Кримінального кодексу України).

Також повідомляємо вам, що з 05 лютого 2018 року у Національному агентстві з питань запобігання корупції розпочав оперативний штаб для допомоги суб’єктам декларування, який працюватиме до кінця чергового етапу е-декларування.

У рамках роботи оперативного штабу, фахівці Національного агентства надаватимуть роз’яснення з питань заповнення розділів електронної декларації, а також з технічних питань, що виникають при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Також, у рамках роботи штабу діють чотири “гарячі” телефонні лінії: +38(044)200-06-63, +38(044)200-06-64, +38(044)200-06-65, +38(044)200-06-62 (з технічних питань). Оперативний штаб розміщений у приміщенні Національного агентства за адресою: м.Київ, бульвар Дружби народів, 28, каб.105.

Штаб працюватиме до кінця чергового етапу е-декларування, тобто до 1 квітня цього року.

Нагадуємо, що черговий етап декларування розпочався з 01 січня 2018 року та триватиме до 01 квітня цього року.

Немовицький сільський голова                                          В.М.Савчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь