A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Повідомлення депутатам НемовицькоЇ, Зносицької і Тинненської сільських рад сьомого скликання, які припинили свої депутатські повноваження в 2017 році

Дата: 12.03.2018 15:03
Кількість переглядів: 1034

До уваги депутатів НемовицькоЇ, Зносицької і Тинненської сільських рад сьомого скликання, які припинили свої депутатські повноваження в 2017 році

Законом України «Про запобігання корупції» ( ч. 2 ст. 45) передбачено, що особи, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування або іншу діяльність, зазначену у підпунктах «а» і «в» пункту 2, пункті 5 частини 1 статті 3 цього Закону, зобов’язані наступного року після припинення діяльності подавати, шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація), за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

На підставі наведеного, інформуємо Вас про необхідність подання декларації суб’єкта декларування, який припинив діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування до 01 квітня 2018 року.

Також повідомляємо вам, що з 05 лютого 2018 року у Національному агентстві з питань запобігання корупції розпочав оперативний штаб для допомоги суб’єктам декларування, який працюватиме до кінця чергового етапу е-декларування.

У рамках роботи оперативного штабу, фахівці Національного агентства надаватимуть роз’яснення з питань заповнення розділів електронної декларації, а також з технічних питань, що виникають при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Також, у рамках роботи штабу діють чотири “гарячі” телефонні лінії: +38(044)200-06-63, +38(044)200-06-64, +38(044)200-06-65, +38(044)200-06-62 (з технічних питань). Оперативний штаб розміщений у приміщенні Національного агентства за адресою: м.Київ, бульвар Дружби народів, 28, каб.105.

Штаб працюватиме до кінця чергового етапу е-декларування, тобто до 1 квітня цього року.

На офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції https://nazk.gov.ua у розділі «Декларування» Ви можете ознайомитись із Рекомендаціями при роботі з Реєстром.

Нагадуємо, що черговий етап декларування розпочався з 01 січня 2018 року та триватиме до 01 квітня цього року.

Немовицький сільський голова                                                В.М.Савчин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь