A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Формування Плану соціально–економічного розвитку громади на 2018–2020 роки.

Дата: 21.03.2018 11:54
Кількість переглядів: 888

Немовицька сільська рада оголошує  про початок роботи над Планом (Програма) соціально – економічного розвитку Немовицької сільської ради на 2018 – 2020 роки.

Відповідно до розпорядження голови Немовицької сільської ради від 21.03.2018 року «Про утворення робочої групи з розробки Плану (Програми) соціально – економічного розвитку Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області» було утворено і затверджено склад робочої групи  для узагальнення пропозицій та формування Плану (Програми).

Законодавчою та методичною основою розроблення є Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про добровільне об’єднання територіальних громад», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України».

Проект Плану (Програми) розробляється з урахуванням пропозицій, які всі бажаючі можуть подати до 06 квітня 2018 року до Немовицької сільської ради на електронну пошту e-mail: sr.nemovichi@gmail.com або в письмовому вигляді за адресою: с. Немовичі, вул. Центральна, 4 з позначкою «Пропозиції до програми соціально – економічного розвитку».

Узагальнюватиме всі пропозиції робоча групи представників громадськості, депутатського корпусу, бізнесу, мешканців об’єднаної територіальної громади.       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь