Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Служба у справах дітей інформує

День захисту дітей відсвяткують онлайн-концертом

1 червня о 12:00, відбудеться онлайн-концерт з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, організований за підтримки Міністерства соціальної політики та проєкту Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні».

11:39 29.05.2020

Засідання комісії з захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради

13 січня 2020 року відбулося перше в цьому році засідання комісії з захисту права дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради на чолі з сільським голово Віктором Савчиним. На порядок денний було винесено ряд питань, зокрема заслухали начальника служби у справах дітей Немовицької сілської ради Світлану Панасюк про звіт роботи комісії з захисту прав дитини за 2019 рік та план роботи на 2020 рік. Також було розглянуто заяву громадянки (Т) про позбавлення батьківських прав колишнього чоловіка, громадянина (І) щодо малолітнього сина та стан виконання протокольних доручень прийнятих на засіданні комісії в грудні 2019 року.

12:12 20.01.2020

До уваги батьків!!!!

Попереду цикл новорічно - різдвяних свят, які обіцяють бути багатими на розваги,  тому, з  метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них, стимулювання відповідальності батьків, служба у справах дітей Немовицької сільської ради інформує про деякі норми чинного  законодавства України 

12:02 23.12.2019

16 грудня 2019 року відбулося чергове засідання Комісії з захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради

16 грудня 2019 року відбулося чергове засідання Комісії з захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради на чолі з сільським головою Віктором Савчиним.

12:16 17.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь