Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

17 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ЖАЛОБИ У НЕМОВИЦЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 16.10.2024 15:37
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

17 жовтня на території Немовицької територіальної громади  оголошено Днем жалоби в пам’ять про військовослужбовця Лазарця Анатолія Дорофійовича, який загинув захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Відповідне розпорядження підписав Немовицький  сільський голова.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Також, 17 жовтня 2024 року скасовано проведення розважально – концертних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Гідно зустрінемо та проведемо в останню путь нашого героя-захисника, Лазарця Анатолія Дорофійовича, 26.02.1977 року народження,  який загинув 12 жовтня 2024 року в Донецькій області.

Орієнтовно  о 10:00 год. траурний  кортеж прибуде до села Немовичі та о 11:00 год до села Тинне.

Просимо жителів громади гідно, із державною символікою та квітами зустріти  живим коридором шани та доєднатися до вшанування пам’яті нашого захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з московськими окупантами. Нехай пам'ять про Захисника навіки залишиться у наших серцях.

Вшануймо і віддаймо честь нашому Герою. 

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь